"NAPRAVIO JE INVALIDA OD MENE, BRDO NOVCA SAM POTROŠILA NA LEKARE" Švarcenegera tuže za saobraćajnu nesreću iz 2022. godine
Foto: Instagram/derikfay, Profimedia

ide u zatvor?

"NAPRAVIO JE INVALIDA OD MENE, BRDO NOVCA SAM POTROŠILA NA LEKARE" Švarcenegera tuže za saobraćajnu nesreću iz 2022. godine

Pop kultura -

Čeril Ogustin tužila je američko-austrijskog glumca Arnolda Švarcenegera (76) za saobraćajnu nesreću nakon koje je ostala invalid. Švarceneger je navodno kriv za saobraćajku u januaru prošle godine.

Arnold Švarceneger
foto: Profimedia

- U navedeno vrijeme i na navedenom mestu, tuženi, i svaki od njih, tako su nemarno i protivzakonito vozili navedenim vozilom i izazvali sudar navedenog vozila s vozilom tužitelja i neposredno prouzrokovali dole opisane povrede i štetu tužiteljki - stoji u dokumentima koje je nabavio portal The Blast.

Tužiteljka je takođe navela da jo je nakon saobraćajne nesreće trebala lekarska pomoć, koju je sama finansirala. Takođe, nakon saobraćajke njen automobil nije bio u voznom stanju.

Arnold Švarceneger
foto: Profimedia

Od glumca traži pokrivanje svih troškova prouzrokovanih nesrećom; medicinskih, ali i popravak automobila.

U trenutku nesreće bivši guverner Kalifornije vozio je GMC Yukon pa se nešto više od kilometra od svog doma sudario s Toyotom Prius i udario u Porsche Cayenne. Izvori bliski glumcu tada su tvrdili da je bio jako zabrinut za povređenu ženu i da je lično proveravao njeno stanje.

Arnold Švarceneger
foto: Profimedia

Glumac u trenutku nesreće nije bio pod uticajem alkohola ili opijata.

U februaru ove godine Švarceneger je bio uključen u još jednu saobraćajnu nesreću. Navodno je svojim autobombom udario biciklistu koji je ušao u njegovu traku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:41

ZAŠTO NETFLIX, HBO, AMAZON NE ŽELE DA PRIKAZUJU OVAJ FILM? Glumac iz Njujorka o milionskom projektu i INTERESU da se OVO NE SAZNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track