ALGA KOJA JAČA IMUNITET I VRŠI DETOKSIKACIJU ORGANIZMA: Zaštitite se prirodom uz San Sebastian Spirulinu!
Foto: Eskymaks / profimedia.com / Profimedia

ALGA KOJA JAČA IMUNITET I VRŠI DETOKSIKACIJU ORGANIZMA: Zaštitite se prirodom uz San Sebastian Spirulinu!

Zabava -

Naš organizam vrši detoks štetnih materija u jetri tako što jetra prerađuje toksine koji se nakon toga eliminišu iz organizma. Jetri škode loše navike u ishrani, pre svega masna hrana, alkohol, upotreba lekova. Toksini opterećuju jetru i ograničavaju njen kapacitet detoksikacije, što dovodi do nagomilavanja toksina u telu. Ovo može da se manifestuje nizom simptoma kao što su: problemi sa varenjem, nadimanje i gasovi, gastrointestinalne smetnje, umor, gojaznost, nagomilavanje tečnosti, gubitak sjaja kože....A danas smo, više nego ikada ranije, bombardovani toksinima, naročito u ovom periodu godine.

Spirulina San Sebastian prati savremeni način života hiljada korisnika: jača imunitet, poboljšava krvnu sliku, omogućava više energije, jasnije razmišljanje.

Spirulina
foto: Promo

Zaštitite se prirodom uz San Sebastian Spirulinu!

San Sebastian Spirulina je plavo zelena slatkovodna alga, Arthrospira platensis. Njen spiralni oblik, po čemu je dobila i ime, se može videti jedino pod mikroskopom. Raste u bogatim mineralnim jezerima i ribnjacima širom sveta. Jedan je od najstarijih stanovnika Zemlje.

Ona sadrži omega 3 i omega 6 esencijalne masne kiseline koje su neophodne za normalan rad nervnog i kardiovaskularnog sistema. Sadržaj masti je ispod 10%.

U velikim količinama sadrži beta-karoten (provitamin A) – snažan antioksidans koga ima 25 puta više nego u šargarepi. Osim njega, ima u sastavu vitamin E i vitamine B grupe – B1, B2, B3, B5, B6 , B7 i B12.

Od minerala su zastupljeni: kalijum, natrijum, fosfor, magnezijum, a posebno je bogata gvožđem, kojeg ima čak 23 puta više nego u spanaću i kalcijumom – 300% više od mleka.

San Sebastian - Spirulinu možete poručiti jednim klikom OVDE ili pozvati 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

Spirulina
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track