REŠILI DA NAPRAVE PAUZU: Šuška se da je Bjanka OTKAČILA Kanjea Vesta, a svi smatraju da joj je DOZLOGRDILA reperova manipulacija
Foto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

RASKID NA POMOLU?

REŠILI DA NAPRAVE PAUZU: Šuška se da je Bjanka OTKAČILA Kanjea Vesta, a svi smatraju da joj je DOZLOGRDILA reperova manipulacija

Pop kultura -

Kontroverzni reper Kanje Vest (46) i njegova supruga Bjanka Ćensori navodno su uzeli 'pauzu' jer je Australijanki dosadilo njegovo kontrolišuće ponašanje, piše The Sun.

- Njena porodica nikada nije obožavala Kanjea, a oni koji su joj bili bliski pitali su se da li je udaja za njega bila prava odluka - rekao je izvor za The Sun.

- Na pauzi su od sredine oktobra i sada mu je jedini fokus muzika. Stvarno želi objaviti ovaj novi album s Ty Dollar $ignom. Kanje je teška osoba, a Bjanka je bila jedna od najstrpljivijih osoba koje su ikada imale posla s njim - dodao je izvor.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prisetimo se, Kanje i Bjanka venčali su se u decembru prošle godine, nakon što se on zvanično razveo od rijaliti zvezde Kim Kardašijan. Od tada su nerazdvojni, celo su leto proveli zajedno u Italiji gde su stvarali pometnju zbog Bjankinih golišavih odevnih kombinacija.

Bjanka Ćensori
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ipak, mnogi obožavatelji su tvrdili da reper i dizajner potpuno kontroliše svoju suprugu. Ranije ove nedelje, intervenisale su i Bjankine prijateljice. Naime, Bjanka se sastala sa dve prijateljice ranije ovog meseca kada je bila u poseti svojoj kući u Australiji, prvi put otkako se tajno venčala s kontroverznim reperom, kako je pisao Daily Mail.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori, Bjanka Censori
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Svi su srećni jer su napokon uspeli doći do Bjanke. Njeni prijatelji su joj rekli kako se osećaju i da se treba j***no probuditi - kazao je izvor za strane medije.

Do nedavno je Bjanka tvrdila da su njeni prijatelji samo 'ljubomorni', ali navodno je sada 'otvorila oči'.

- Ona zna da se udaljila od onih koji su joj bliski, a takođe počinje gledati kroz zadimljeno ogledalo svog braka. Svesna je Kanjeovih načina kontrolisanja i počinje da uviđa stvari iz druge perspektive - dodali su izvori.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track