POPECI IZDOMINIRALI! U Majkama i snajkama 100.000 DINARAA osvojila porodica koja je spremala ovo jednostavno i ukusno jelo!
Foto: Promo

MAJKE I SNAJKE

POPECI IZDOMINIRALI! U Majkama i snajkama 100.000 DINARAA osvojila porodica koja je spremala ovo jednostavno i ukusno jelo!

Pop kultura -

Završena je još jedna nedelja najpopularnijeg tv serijala Majke i snajke. Proglašen je nedeljni pobednik, a evo ko su porodice koje su se takmičile:

Ponedeljak

Milanović

Majka Anela radi kao krojačica. Voli da kuva i slobodno vreme najčešće provodi u kuhinji pripremajući razne specijalitete za porodicu.

Snajka Dunja radi već tri godine u privatnoj klinici u Nišu kao medicinska sestra. Voli da kuva i ide na kampovanje. Supruga je upoznala jednom prilikom na planinarenju, tada se rodila ljubav između njih, a sada očekuju prvo dete.

Stefan se bavi programiranjem, a u slobodno vreme, kao i supruga, voli da uživa u prirodi i ide na kampovanje. Najviše voli da jede pasulj.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Utorak

Dimić

Majka Gordana je po zanimanju viši kozmetičar estetičar. U slobodno vreme se bavi latino plesom i obožava da eksperimentiše u kuhinji. Omiljeno jelo joj je Cezar salata i pita od višanja.

Snajka Nevena je ekonomista. Voli da čita, šeta i, kao i Gordana, ide već neko vreme na latino ples. Najdraža jela su joj musaka i baklava.

Ivica je takođe ekonomista i radi u struci. Najviše voli da provodi vreme sa svojom ćerkom. Ljubitelj je dobre knjige i kao majka i supruga, latino plesova. Priznaje da nije vešt u kuhinji, ali obožava da jede. Najviše voli da jede pasulj i Švarcvald tortu.

Sreda

Milosavljević

Majka Zorica radi kao dadilja. U slobodno vreme gaji cveće i voli da kuva. Najviše priprema kuvana jela jer je ljubitelj tradicionalne kuhinje.

Snajka Jelena radi kao trgovac na kiosku, a hobi joj je šminkanje. Svakodnevno kuva i uživa u tome, a najdraže jelo joj je čizkejk.

Sin Aleksandar radi kao obezbeđenje, a kada ima vremena voli da igra igrice. Omiljeno jelo mu je piletina.

Četvrtak

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Jagić

Majka Irena je diplomirani pravnik. Voli da ide na trčanje i trenira. Sobodno vreme provodi sa prijateljima i prodicom.

Snajka Kristina je student na Fakultetu organizacionih nauka, a kad ima vremena voli da trenira i mir nalazi u teretani. Voli da usavršava svoje kuvanje i stalno eksperimentiše.

Sin Željko je bivši fudbaler, a sada samo rekreativno igra. Za razliku od majke i supruge, on ne voli da kuva, ali rado isprobava sve specijalitete.

Petak

Rosić

Majka Nevenka je dugo radila u Energoprojektu, a sada uživa u penziji. Voli da pliva i kuva. Ističe da je veoma vešta u kuhinji i da je pravi majstor za pice, kiflice i pitice. Uživa u svemu što radi i uvek je pozitivna.

Snajka Silvija se bavi javnom nabavkom. Slobodno vreme provodi sa prijateljima i porodicom. Obožava da kuva za društvo, a omiljeno jelo joj je jagnjetina.

Sin Jovan je vlasnik auto placa. Voli da čita, a priznaje da se i u kuhinji jako dobro snalazi i da je njegov čuveni specijalitet domaći humus.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

A porodica koja se našla na vrhu top liste jesu Milosavljevići. Sa osvojenih 38 poena odneli us nedeljnu nagradu od 100.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track