STUDENTI OTKRILI KAKVA JE ANĐELINA KAD DOĐE DA POSETI ĆERKU: Evo šta misle o Bredu Pitu, a jednom od njih daju VELIKU PREDNOST
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

žele da vide njenog oca

STUDENTI OTKRILI KAKVA JE ANĐELINA KAD DOĐE DA POSETI ĆERKU: Evo šta misle o Bredu Pitu, a jednom od njih daju VELIKU PREDNOST

Pop kultura -

Veliki skandal pokrenula je pre nekoliko dana poruka koju je Paks Džoli Pit objavio na Instagramu 2020. godine o svom ocu. Pale su veoma teške reči, za sve se saznalo samo nekoliko dana nakon što je Zahara Marli Džoli Pit na fakultetu pred svima poručila da sada nosi samo majčino prezime. Sukobi u poznatoj porodici ponovo su u žiži, a evo da li slavni glumac posećuje naslednicu.

Snimak Zahare Marli Džoli Pit na kojem ona sebe predstavlja kao Zaharu Marli Pit prilikom učlanjenja u sestrinstvo Alpha Kappa Alpha u Atlanti, imao je ogroman odjek. Mnoge je i pored svih porodičnih problema začudilo zašto nije izgovorila i prezime oca Breda Pita.

Zahara Džoli-Pit
foto: Printscreen

Njena koleginica sa koledža Spelman otkrila je šta misli o Zaharinim roduteljima, nakon svega: “Bila je to velika vest kada je upisala školu u Atlanti, a njena mama je jako draga prema svima kada dođe u posetu.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Ali iskreno, mi želimo da vidimo njenog oca".

Zahara je postala aktivna članica sestrinstva Alpha Kappa Alpha nakon ceremonije Anđelina Džoli prisustvovala je ručku dobrodošlice u lokalnom hotelu Whitley, zajedno sa sinovima Paksom (19) koji ima izuzetno loše mišljenje o ocu i Medoksom (22). Breda Pita nije bilo ni na vidiku.

Bred Pit
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Bila je velika priča kada joj je mama pomogla da se preseli u studentski dom prošle godine", rekao je insajder i dodao da sada svi jedva čekaju dan diplomiranja, ali će morati da budu strpljivi jer će godine trebati za to.

Bred Pit o ćerki Zahari

Anđelina Džoli je sa mnogo ponosa saopštila kada se Zahara upisala na koledž. Glumica je ćerku Zaharu, zajedno sa bivšim mužem Bredom Pitom, usvojila kada je ova tinejdžerka imala samo sedam meseci. Zahara je rođena u Etiopiji, nakon proces usvajanje, njena biološka majka tražila je da vidi ćerku, ali do toga nije došlo.

Bred Pit
foto: Profimedia

Bred Pit je prošle godine za Vanity Fair o ćerki Zahari rekao sledeće: “Tako sam ponosan na nju... Tako je pametna. Na koledžu će još više procvetati. Uzbudljivo je i lepo vreme da pronađe svoj put i prati svoja interesovanja, tako sam ponosan. Gde leti ovo vreme? Tako brzo rastu. Rasplakaću se".

Bred Pit, Anđelina Džoli
foto: Printscreen Youtube

Kolege su za poznatu naslednicu imali samo reči hvale: "Zahara je zapravo jako fina iako su mnogi mislili drugačije jer su joj roditelji slavni", piše Page six.

Anđelina Džoli i Bred Pit bili su u braku od 2014. do 2019. Rastali su se 2016. a vezu su počeli 11 godina ranije. Imaju šestoro dece, starateljstvo nad njima pripalo je glumici, dok Pit ima pravo na posete (starateljstvo se odnosi na maloletnu decu).

Anđelina Džoli, Bred Pit
foto: Profimedia

Sinovi Medoks i Paks veoma su bliski sa majkom, sarađuju sa njom na filmovima, primer za to je i snimanje filma o Mariji Kalas što se njihovom ocu nije dopalo jer navodno smatra da su to prevelike obaveze. Nije mu se dopalo ni što je glumica godinama unazad vodila decu na filmske premijere.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track