KAD JOJ JE POKAZAO VERENIČKI PRSTEN ODBILA GA JE: Devojka podelila bizarnu priču koja je zapalila mreže: "TO JE ODVRATNO"
Foto: Profimedia

DA LI JE PRETERALA

KAD JOJ JE POKAZAO VERENIČKI PRSTEN ODBILA GA JE: Devojka podelila bizarnu priču koja je zapalila mreže: "TO JE ODVRATNO"

Žena -

Jedna žena je podelila iskustvo sa svojim partnerom na Redditu, u grupi "Da li grešim", što je izazvalo pravi mali rat na mrežama među korisnicima.

Objasnila je da je on već neko vreme planirao da je zaprosi i da joj je prethodno vidno ushićen pokazao verenički prsten. Međutim, to se uopšte nije dopalo devojci i ona ga je odbila.

veridba, prosidba
foto: Profimedia

- Bilo mi je prelepo, a kasnije, kada sam ga pitala odakle mu, rekao mi je da je prsten kupila njegova bivša - napisala je ona i dodala:

- Rekla sam mu da to nije u redu i da ne znam da li uopšte želim da se verim sada jer mi nije odmah rekao odakle je ovaj prsten. I naravno, jeftin je.

Kada je otkrila celu pozadinu priče, ispostavilo se da je on nju pokušao da zaprosi sa starim vereničkim prstenom od bivše.

"Da li grešim što sam uznemirena što je moj dečko pokušao da ponovo iskoristi verenički prsten koji je kupio svojoj bivšoj, a zatim planirao da mi ga pokloni?", pitala je korisnike Reddita.

Verenički Prsten
foto: Shutterstock

Usledili su komentari korisnika, koji su osudili mladića.

"Ne. Moj tata je probao sa mojom mamom. Moja mama je rekla apsolutno ne i otišli ​​su u lepu zlataru u gradu. Sada imam mamin prsten. Proslavili su 51 godinu braka pre nego što je tata preminuo. Nabavite svoj prsten počnite da svoj brak ispravite", napisala je jedna osoba.

Drugi se složio, rekavši: "Ne grešite. To je odvratno. On je namerno izabran za drugu ženu. Ne prihvatajte prsten."

„To je sentimentalna stvar i verovatno bi ga podsetila na nju svaki put kada bi je video... Meni lično ne bi prijalo“, prokomentarisao je treći korisnik Reddita.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track