SLUGE MU PEGLAJU PERTLE, A HARIJA ZOVE "ONA BUDALA" Isplivali BIZARNI DETALJI o kralju Čarlsu, a tek šta radi s PASTOM ZA ZUBE...
Foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

TVRDI DA JE RAZMAŽEN DO BESVESTI

SLUGE MU PEGLAJU PERTLE, A HARIJA ZOVE "ONA BUDALA" Isplivali BIZARNI DETALJI o kralju Čarlsu, a tek šta radi s PASTOM ZA ZUBE...

Pop kultura -

Knjiga Omida Skobija "Endgame" ocenjuje se kao prilično kontroverzna. Novinar koji je bio blizak sa Megan Markl i princom Harijem i koji je važio za njihovog nezvaničnog portparola, a koji sad tvrdi da nije prijatelj poznatog para, piše u bombastičnom štivu i o razmaženom kralju Čarlsu, pa iznosi detalje o navodnim bizarnim navikama britanskog monarha kojima potvrđuje taj opis.

Čarls III pojavio se juče na službi u ckrvi u Sandringemu u Norfolu, s osmehom je pozdravio fotografe koji su ciljano slikali njegove cipele odnosno pertle jer Omid Skobi tvrdi da kralj traži da peglaju i ovaj detalj.

kralj Čarls
foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Kada se pertle i najmanje pohabaju, član osoblja ih mora brzo zameniti novim, ispeglanim parom pertli. Postoji čak i glasina (koju su, za divno čudo, izvori potvrdili) da Čarls voli da mu neko istisne tačno 2,5 centimetra paste za zube na njegovu četkicu pre spavanja", napisao je Skobi, piše Daily mail dok The Sun otkriva šokantne porodične detalje pa navodi da je monarh mlađeg sina sina Harija nazvao "ona budala" nakon što je vojvoda od Saseksa objavio detalje porodičnih svađa u Netfliksovom dokumentarcu, krajem prošle godine.

kralj Čarls
foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Taj dokumentarac je svima u Palati zadao migrene, poručio je ovaj autor dok je dvor odbio da komentariše njegove tvrdnje.

princ Hari, kralj Čarls
foto: Jack Hill / News Licensing / Profimedia, Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

U susret promociji knjige Daily mail je pisao da su se Čarls i Hari čuli telefonom za kraljev 75. rođendan (14. novembar), kao i da su u tom pozivu učestvovali Megan Markl i deca Lilibet Dajna i Arči Harison. Bilo je najava i da će otac i sin nastaviti sa pozivima. Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa distancirali su se od sporne knjige, dok mnogi komentarišu da je njihovo pomirenje sa palatom i dalje nemoguće- stiče se zbog toga utisak kao da mnogi i ne žele da dođe do takvog pomirenja.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track