MARGO ROBI MUŽ UŠTINUO ZA ZADNJICU DOK JE POZIRALA: Nastao totalni CIRKUS pred svima! Glumica nije mogla da ISKONTROLIŠE REAKCIJU
Foto: Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia

NIJE USPELA DA SE ISKONTROLIŠE

MARGO ROBI MUŽ UŠTINUO ZA ZADNJICU DOK JE POZIRALA: Nastao totalni CIRKUS pred svima! Glumica nije mogla da ISKONTROLIŠE REAKCIJU

Pop kultura -

Margo Robi umirala je od smeha u ponedeljak uveče u Njujorku, kada ju je njen suprug Tom Ekerli uštinuo za zadnjicu tokom fotografisanja na dodeli filmskih nagrada Gotham 2023.

Par je pozirao pored rediteljke filmskog hita "Barbi" Grete Gervig, njenog supruga Noe Baumbaha i Lore Dern u prostoriji za novinare nakon što je Gervig osvojila nagradu Tribute.

Margo Robi, Tom Ekerli
foto: Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dok je ekipa stajala i smeškala se pred kamerama, Robi je odjednom počela nekontrolisano da se smeje i meškolji i činilo se da odguruje Ekerlijevu ruku.

Novinarka: Štipa li te on za zadnjicu?

Novinarka Page Six-a upitala je: "Štipa li te on za zadnjicu?", a glumica je prasnula u smeh. "Ona je u pravu? Štipa te za zadnjicu?" nastavili su da ih ispituju i drugi novinari.

Margo Robi, Tom Ekerli
foto: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Page Six je kasnije pitao Ekerlija da li je zaista uštinuo svoju ženu za guzu. Rekao je da nije - iako novinari kažu da se ne slažu nakon što su lično svedočili trenutku.

Margo Robi
foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Inače, par se zaljubio na snimanju "Suite Française", a venčali su se 2013. godine na tajnoj ceremoniji. Pre veze bili su prijatelji i cimeri. Ne vole da se medijski eksponiraju, ali nekoliko puta su ih paparaci snimili u zajedničkoj šetnji tokom koje su razmenjivali poljupce.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Bonus video:

02:31

POISTOVEĆUJEMO SE SA RUŽIČASTIM SVETOM: Sociolog objašnjava uzrok ogromne popularnosti filma barbi! Sve je počelo MNOGO PRE FILMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track