CEO HOLIVUD BIO FASCINIRAN NJENOM LEPOTOM, A DANAS SABLAŽNJAVA IZGLEDOM: Nove fotke slavne plavuše FRAPIRALE fanove (VIDEO)
Foto: Profimedia

IMALA NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA

CEO HOLIVUD BIO FASCINIRAN NJENOM LEPOTOM, A DANAS SABLAŽNJAVA IZGLEDOM: Nove fotke slavne plavuše FRAPIRALE fanove (VIDEO)

Pop kultura -

Američka glumica Deniz Ričards (52) pre tri godine napustila je rijaliti emisuju 'Real Housewives of Beverly Hills', ali nedavno se pojavila u u novoj epizodi kako bi večerala s bivšim i sadašnjim učesnicama. Javnost je zbunilo što je glumica izgledala kako neki kažu 'usporeno, zbunjeno i pomalo pijano'.

Deniz Ričards je tokom večeri pravila čudne grimase, sporo i nerazgovetno je pričala što je zabrinulo njene fanove. Video sa pomenutog događaja je ubrzo postao viralan.

"Izgleda kao da je pijana", "Usporena je cela, zbunjena. Na čemu je ona?", "Jako je čudna", "Kako to ona priča, šta je uzimala?","Treba i meni šta god ona to koristi", pisali su obožavatelji.

Deniz Ričards godinama je važila za jednu od najlepših glumica u Holivudu. Slavna plavuša bila je predmet snova i žena i muškaraca, koji su podjednako maštali o njoj, a brojne dame nosile su njene fotografije u ordinacije hirurga ne bi li ih učinili što više nalik na lepu glumicu.

Deniz Ričards
foto: Profimedia

Nažalost, dani kada je bila poznata po svojoj lepoti davno su iza nje, a poslednjih godina više se priča o njenim neuspelim plastičnim operacijama i turbulentnom privatnom životu.

Bila je u braku s glumcem, Čarlijem Šinom (57) od 2002. do 2006. godine tokom kojeg su dobili dve ćerke, Semi i Lolu.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track