VIŠE PUTA DOŽIVLJAVALA NERVNE SLOMOVE, LUTALA BESCILJNO ULICAMA: Nakon boravka na psihijatriji, sada je donela OVU ODLUKU (FOTO)
Foto: BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

sprema PROJEKAT O ŠOU BIZNISU

VIŠE PUTA DOŽIVLJAVALA NERVNE SLOMOVE, LUTALA BESCILJNO ULICAMA: Nakon boravka na psihijatriji, sada je donela OVU ODLUKU (FOTO)

Pop kultura -

Amanda Bajns kaže da će njen sledeći projekat biti podkast o šou biznisu. 37-godišnja glumica rekla je za TooFab u sredu da će sarađivati na predstojećem podkastu "o industriji zabave" sa Polom Sieminskijem , njenim najboljim prijateljem koji je biohemičar i naučnik. Evo kako izgleda njen život nakon dugog boravka u psihijatrijskoj ustanovi.

- Upoznali smo se na lečenju i imamo veoma slična interesovanja. Naš cilj je da u budućnosti pokrenemo brend lepote. Naš podkast će biti na Spotifaju i zove se "Paul & Amanda: Podkast."

Amanda Bajns
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Amanda Bajns je rekla da teme kojima će se podkast baviti uključuju "modu, umetnike, glumce, glumice, muziku i sve ostalo."

Na svom Instagram Reel-u ranije ovog meseca, Bajns je rekla da planira da poželi dobrodošlicu prijateljima i slavnim gostima u podkast. Glumica je istakla i koje to veštine donosi njen ko-voditelj i prijatelj u predstojećem podkastu.

Amanda Bajns
foto: Profimedia

- Vrlo je impresivno što će Pol biti deo toga jer je naučnik i biohemičar. Dakle, to što je njegov prelepi um deo ovog podkasta samo će ga dovesti na drugi nivo, mislim, zato što će postavljati sjajna pitanja i mislim da će na neki način imati najveći deo težine u smislu baš kao, tema za razgovor.

Više puta ove godine je bila smeštena na psihijatriju

Čini se da će Bajns 2023. godinu završiti pozitivno nakon brojnih incidenata koji su ranije ove godine doveli do toga da je hospitalizovana i smeštena u psihijatrijsku ustanovu.

Amanda Bajns
foto: Profimedia

U martu je stavljena na psihijatrijski pritvor 5150 (što predstavlja oznaku za privremeno, protivvoljno smeštanje u ustanovu tog tipa) nakon što je viđena kako danima besciljno šeta Los Anđelesom.

Prošlog juna ponovo je smeštena u psihijatrijsku pritvorsku jedinicu u Los Anđelesu nakon što ju je policija pritvorila, a medicinski zvaničnici su je pregledali.

Amanda Bajns
foto: Profimedia

U julu, glumica je počela da se leči u stacionarnom centru za mentalno zdravlje u okrugu Orandž, u Kaliforniji, i tamo se prebacila nakon što je napustila ustanovu u Los Anđelesu.

Želela je da se skloni od javnosti

U septembru je jedan insajder rekao za Entertainment Tonight da "Amanda daje sve od sebe da se brine o sebi kroz različite tretmane." Glumica "pokušava da sačuva svoju privatnost i provodi vreme sa ljudima koje voli i kojima veruje."

Kao deo promena koje sprovodi u svom životu, razmišljala je o tome da "pobegne od reflektora" i ode iz Los Anđelesa, potez sa kojim smatra da je "odavno zakasnila", rekao je insajder. On je primetio da Bajns "takođe razmišlja o preuzimanju novog radnog projekta i raduje se što će krenuti napred sa uzbudljivim ponudama koje su joj stigle".

Amanda Bajns
foto: Profimedia

- Bajns je imala problema sa redovnim uzimanjem lekova, što dovodi do komplikacija. Ona je nedosledna u pogledu uzimanja lekova, što izaziva probleme. Amandi je nedavno bilo bolje i davala je sve od sebe da se brine o sebi. Trudila se da ide na sastanke anonimnih alkoholičara, pokušavajući da se druži sa treznim ljudima, i izgledala je dobro, rekao je insajder.

Primetio je da "kada je Amanda primljena u mentalnu ustanovu" prošlog leta "stvari nisu išle u dobrom smeru za nju", jer je "bila veoma uznemirena, zabrinuta za svoju prošlost i reputaciju, okruživala se pogrešnim ljudima koji su loše uticali, a nije uzimala svoje lekove."

Kalifornijski sud je prošle godine prekinuo dugogodišnju konzervatorsku funkciju pod kojom je Bajns bila.

(Kurir.rs/Daily mail/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track