BIVŠI JE OSTAVIO DA BI OŽENIO MAMU: Slavna manekenka sada divlja i pravi JEFTIN ŠOU sa onom koju NIJE IMAO SAMO KO NIJE TRAŽIO
Foto: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

VIDEO

BIVŠI JE OSTAVIO DA BI OŽENIO MAMU: Slavna manekenka sada divlja i pravi JEFTIN ŠOU sa onom koju NIJE IMAO SAMO KO NIJE TRAŽIO

Pop kultura -

Od kako je ponovo singl, jedna od najlepših žena sveta, manekenka Irina Šajk, kao da je izgubila "kompas" po pitanju ponašanja. Njene objave sve su provokativnije i neretko na granici vulgarnosti, kao i njeno ponašanje u javnosti, što nije promaklo fanovima koji ne prestaju da ređaju zabrinute komentare ispod njenih objava.

Tako je nedavno objavila seriju fotografija koje su nastale na različitim snimanjima, ali iako je manekenka izgledala kao milion dolara, neke objave nisu bile po volji njenim pratiocima.

"Ne znam šta da mislim…. Zaista mislim da neke od tih slika nisu bile neophodne da se objave. Ti si jedna od najlepših žena na svetu, ali to ne znači da sve na tebi izgleda dobro. Molim te, nemoj da izgubiš nivo", glasi jedan od prvih komentara, a drugi su se samo nadovezivali, u istom tonu.

"Jeftino, vulgarno", "Ovo treba da je fashion fotografija? Bezukus", "Čemu četvrta slika - ti si prelepa i nema potrebe da pokazuješ svoju vaginu", pisali su ljudi zgroženi objavom na kojoj je u prvom planu Irinino međunožje, a veš koji je nosila imao je rajsferšlus po sredini.

Međutim, i ta objava je bila "mala maca" u poređenju sa onim što je Irina nešto kasnije uradila. Kao što je poznato, lepa manekenka nedavno je okončala vezu sa Tomom Brejdijem zbog prenatrpanih rasporeda.

Tom Brejdi, Irina Šajk
foto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Negde u isto vreme kada je uplovila u odnos sa slavnim penzionisanim američkim fudbalerom, i njen bivši i njena "rak-rana", Bredli Kuper, sa kojim ima i ćerku, ušao je u vezu sa njenom koleginicom Điđi Hadid.

Šuškalo se da je Irina bila ljubomorna, te da je očekivala da će joj se Bredli vratiti kada se "zasiti" Brejdija, no to se nije desilo.

Slavni par je mesecima pre nego što su uplovili u odnose sa drugim ljudima, pokrenuo priče da su ponovo zajedno, a njihove papaco fotografije govorile su u prilog toj tvrdnji.

No, sve se brzo raspalo, a šuškalo se da je za sve ponovo "kriva" glumčeva majka Glorija, koja je navodno presudila svakoj njegovoj vezi. Bredli je navodno bolesno vezan za majku, naročito nakon smrti oca, te nosi i njegovu burmu, zbog čega se često može čuti da je "oženio Gloriju". Ipak, koji je zaista razlog raskida, nije poznato.

Irina Šajk, tanga čizme
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Iako njoj nijedna veza sina nije bila po volji, čini se da joj Điđi ne smeta, a par je viđen u više navrata čak i sa njegovom ćerkom koju ima sa Irinom.

Sa druge strane, Šajk se ponaša kao klinka, te redovno izlazi, provodi se, i ne libi se da pokaže "kožu" kada god to može. No, niko nije mogao da očekuje da će jedna od najlepših žena sveta prirediti "jeftinu zabavu" na NBA utakmici na kojoj se našla sa drugom lepoticom - Emili Ratajkovski.

Manekenke su bile u čuvenom Medison Skver Gardenu, kada ih je uhvatila popularna "kamera za poljupce" na NBA utakmicama. Irina je krenula da poljubi Emili, ali se ova ipak postidela i prekrila usta rukama.

Odala je utisak da joj je neprijatno, dok se Šajk nijednog trenutka nije libila da uradi ono što želi. Mnogima se ovako nešto nije dopalo, te su čak i aplaudirali Emili što je "konačno naučila lekciju da se ne ponaša promiskuitetno".

Podsetimo, Ratajkovski je mesecima unazad bila na meti kritika zbog ponašanja nakon razvoda od nevernog supruga.

Tako se u jednom trenu ljubila sa Harijem Stajlsom, i to iako je bliska sa njegovom bivšom Olivijom Vajld i navodno ju je tešila nakon raskida. A samo par dana pre toga objavila je fotografiju na kojoj je potpuno naga sa komičarom Erikom Andreom.

Međutim, ni to nije bilo sve. Pre toga je uhvaćena i sa Pitom Dejvidsonom, Oraziom Rispom, Džekom Girom, Bredom Pitom i drugim, manje poznatim muškarcima, zbog čega ju je šira javnost okarakterisala kao "puštenu sa lanca", te da je "nije imao samo onaj ko nije hteo".

Nakon kritika, kao da se smirila i sada se ponaša daleko bolje, ali se čini da je

Nakon kritika, kao da se smirila i sada se ponaša daleko bolje, ali se čini da je sada Irina ta koja je u istoj "fazi", te se mnogi nadaju da će je ovakvo ponašanje proći što pre, te da se problematično i neretko promiskuitetno ponašanje neće nastaviti i potencijalno uništiti njenu reputaciju koja je, barem do sada, bila besprekorna.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track