IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo ko je PRELEPA učesnica poznatog šou programa (FOTO/VIDEO)
Foto: Kurir televizija

ONA JE Pravo OTKROVENJE

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo ko je PRELEPA učesnica poznatog šou programa (FOTO/VIDEO)

Pop kultura -

Specijalitete u današnjoj polufinalnoj epizodi pripremala je porodica Vesović.

Majka Jasmina radi u direkciji pošte kao saradnik. Kada ima slobodno vreme, koristi ga za sportske aktivnosti, najčešće za trening i vožnju rolera. Veoma je okrenuta porodici i kada joj obaveze dozvole voli da provodi vreme s najbližima. Ne kuva često, ali se snalazi u kuhinji. Najviše voli da jede mađarski gulaš, kao i jela italijanske i domaće kuhinje.

Snajka Viktorija studira modni dizajn i bavi se modelingom. Hobi su joj slikarstvo, crtanje modnih skica, pravljenje nakita i mnoge druge kreativne aktivnosti. Povremeno kuva, ali priznaje da nije ekspert. Najdraža jela su joj giros, takosi, salate, suši i šejkovi.

Pored toga što je zrači nesvakidašnjom filmskom lepotom, Viktorija se pokazala i kao vrsna kuvarica.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Bogdan već neko vreme radi u jednoj inostranoj kompaniji. Slobodno vreme provodi u teretani i na fudbalu s prijateljima. Nije vešt u kuhinji, a naviše voli da jede picu i gulaš.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Spremale su kiflice od gotovih kora i tzatziki salatu.

Zbog nekoliko zaboravljenih namirinica u nabavci vreme za kuvanje im je skraćeno, ali ne mnogo.

A šta lepa Viktorija misli o voditeljima Seki i Raši pogledajte u videu:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Bogdan je pogodio da je po njemu ukusnije jelo spremala njegova žena i osvojio nagradu od 10.000 dinara.

Kurir.rs/M.V.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:40

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track