ŠAKIRA OD PIKEOVE PREVARE PRAVI RIJALITI: Malo joj je svih udaraca koje je zadala, sad smislila kako da TOTALNO UNIŠTI fudbalera
Foto: Andy Hooper / dmg media / Profimedia

ŠUŠKA SE

ŠAKIRA OD PIKEOVE PREVARE PRAVI RIJALITI: Malo joj je svih udaraca koje je zadala, sad smislila kako da TOTALNO UNIŠTI fudbalera

Pop kultura -

Prema pisanju nekoliko medija, Šakira snima dokumentarac o svom životu, u kojem bi između ostalog mogla da ispriča celu istinu o svom raskidu sa Đerarom Pikeom.

Kako navodi "Marca", pevačicu već neko vreme prati snimatelj koji je viđen i tokom dodele latinskog Gremija u Sevilji, ali i kada je bila na sudu u Barseloni. Dokumentarac na kojem kolumbijska zvezda navodno radi, biće fokusiran na njen život tokom 2022. i 2023. godine i teške trenutke koje je morala da proživi tokom raskida s Pikeom, ali i jedna od tema biće i problemi s porezom.

"Jasno je da Šakira snima materijal za projekat, dokumentarac ili rijaliti šou u dokumentarnom stilu", rekla je novinarka Lorena Vaskez u podkastu Mamarazis. Kako su naveli u podkastu, dokumentarac ili rijaliti šou trebao bi da se zove "El engano y yo", što u prevodu znači "Prevara i ja".

Šakira
foto: Profimedia

Iako još uvek nema zvanične potvrde, pretpostavljaju da bi dokumentarac mogao biti objavljen tokom druge polovine u 2024. godini.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

01:08

NEVERNE BEBE NAJAVILE DOKUMENTARAC I ALBUM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track