"IZGLEDAŠ KAO GODZILA" Kontroverzna Albanka došla na crveni tepih SA ŠILJCIMA na leđima: "Samo nemoj da se naslanjaš negde"
Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

NEVIĐENO

"IZGLEDAŠ KAO GODZILA" Kontroverzna Albanka došla na crveni tepih SA ŠILJCIMA na leđima: "Samo nemoj da se naslanjaš negde"

Pop kultura -

Kontroverzna britanska pevačica albanskog porekla, Rita Ora, privukla je pažnju svojim neobičnim izdanjem na dodeli nagrada British Fashion Awards 2023. Pevačica se pojavila u pratnji supruga Taika Vaititija u uskoj crnoj haljini, a gola leđa ukrasila je srebrnim šiljcima.

Rita Ora
foto: JAMES SHAW / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kasnije je na Instagramu otkrila kako joj je trebalo tri sata da izgradi srebrnu "kičmu", pa pokazala pratiocima kako je izgledao ceo proces. Osim toga, u videu je podsetila fanove na još jedno neobično izdanje kad je prošle godine oko očiju i jagodica imala umetnutu protezu koja je podsećala na škrge.

Rita Ora
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Fanovi su komentarisali njen neobičan izgled, koji je izazvao podeljene reakcije.

"Ovo je prelepo! Mogao bi da postane novi trend", napisala je jedna pratiteljka, a druga se složila: "Predivno izgleda", dok je treća napisala: "I ove godine si rasturila". Međutim, nekima se nije svidelo njeno izdanje.

"Izgledaš kao Godzilla", "Izvini, ali ovo je grozno", "Ovo je čudno" i "Samo nemoj da se naslanjaš negde", neki su od komentara.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

03:55

Dua Lipa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track