SUPRUGA KANJEA VESTA OGOLILA BRADAVICE U PUNOJ GALERIJI: Isplivale fotke zbog kojih se svi DOSLOVNO KRSTE! Ne prestaju sa ISPADIMA
Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NE ZAUSTAVLJAJU SE

SUPRUGA KANJEA VESTA OGOLILA BRADAVICE U PUNOJ GALERIJI: Isplivale fotke zbog kojih se svi DOSLOVNO KRSTE! Ne prestaju sa ISPADIMA

Pop kultura -

U januaru 2023. godine TMZ objavio je da je reper Kanje Vest posle rastanka sa Kim Kardašijan emotivno nastavio dalje i da je na tajnoj ceremoniji rekao još jednom sudbonosno "da" Bjanki Ćensori, diplomiranom arhitekti.

Bjanka Ćensori je poslednjih meseci potpuna senzacija svetskih medija. Najviše zbog neobičnih i provokativnih izdanja. U evropskim medijima nije se skidala sa naslovnih strana posle fotografija koje su zabeležene u Italiji.

U izveštaju "Daily Mail-a" piše da je Kanje Vest uslovio suprugu. Naime, ona je dobila strogu listu pravila u kojima je naznačeno kako može da se ponaša i šta sme i da li sme nešto da kaže. Na spisku, navodnih zahteva, piše da mora da se oblači kako on kaže, da ne sme da govori i da mora da jede po njegovom režimu, ali i da ne sme da vežba.

Bjanka Ćensori
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Najnovije fotografije Bjanke koje su zabeležene na umetničkoj galeriji u Majamiju ponovo su izazvale reakcije u medijima i na društvenim mrežama. Naime, pojavila se se u uzanom kostimu u boji kože, a u ruci je nosila velikog plišanog medveda. Kanje Vest pored nje imao je obmotanu belu maramu oko glave i prisutni su par gledali u potpunom čudu.

Prisutni u galeriji bili su šokirani što su se Bjanki videle bradavice i što je potpuno opušteno prolazila pored posetilaca.

Zanimljivo je da je Kim Kardašijan u intervjuu 2018. godine za magazin "W" sledeće: "Uvek sam mislila da ima dobar ukus kada je moda u pitanju, sve dok se nije pojavio moj suprug koji mi je rekao da imam najgori ukus za modu na svetu".

(Kurir.rs/Blic žena/Prenela: T.B.)

Bonus video:

04:42

OKO MENE SVE MUŠKE AJKULE Branka Blek Rouz u moru POTPUNO GOLA, a zbog jednog se plaši da će je IZBACITI sa plaže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track