NOVOGODIŠNJA JELKA DŽENIFER LOPEZ JE SINONIM ZA LUKSUZ: Pokazala kako je ukrasila dom, a garderoba na njoj je POSEBNA PRIČA (FOTO)
Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

RASKOŠNO

NOVOGODIŠNJA JELKA DŽENIFER LOPEZ JE SINONIM ZA LUKSUZ: Pokazala kako je ukrasila dom, a garderoba na njoj je POSEBNA PRIČA (FOTO)

Pop kultura -

Dženifer Lopez je otkrila kako izgleda praznična dekoracija u njenom domu u Los Anđelesu, gde živi sa suprugom Benom Aflekom i decom. U vili od 60 miliona dolara sve sija od luksuza i zlata. Slavna pevačica se potrudila da stajlingom parira skupocenim detaljima iza sebe - od luksuzne suknje do "čuda od sandala".

Glamurozna novogodišnja jelka ukrašena je zlatnim ukrasima, dok Dženifer Lopez pozira u luksuznoj suknji od brokata, skupocene svile, koja je pritom ukrašena srebrnim leptirima.

Tu je i skupocen nakit, metalik minđuše i masivna zlatna narukvica. Jednostavna bela košulja je malo "ublažila" stajling, a onda su sandale preokrenule priču. Džej Lo je obula srebrno-zlatnu obuću sa ogromnom platformom i ukrasima u obliku pčela u ove dve boje.

Svečanije i skupocenije nije moglo. Na njenom Instagram profilu hvale i nju i prazničnu dekoraciju, a među njima je i Paris Hilton, koja je oduševljena novim fotografijama.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen Instagram

Dženifer Lopez provešće praznike sa suprugom Benom Aflekom, sa kojim se venčala prošle godine. Nedavno se pojavio novi snimak na kojem izgledaju prilično neraspoloženo dok se voze Los Anđelesom, to je usledilo nakon više javniih nastupa ispunjenih srećom, osmesima i poljupcima.

Podsetimo, Džej Lo iz braka sa Markom Entonijem ima ćerku i sina (blizance), Aflek je u braku sa Dženifer Garner dobio troje dece.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

03:16

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track