NOVI TIKTOK IZAZOV TESTIRA KOLIKO JE MUŠKARAC VERAN: Samo jedno pitanje je dovoljno da se totalno POGUBE, nisu se proslavili
Foto: Printscreen/TikTok

150 MILIONA PREGLEDA

NOVI TIKTOK IZAZOV TESTIRA KOLIKO JE MUŠKARAC VERAN: Samo jedno pitanje je dovoljno da se totalno POGUBE, nisu se proslavili

Žena -

Pojavio se novi izazov na TikToku koji testira vernost muškaraca i malo je reći da se pripadnici jačeg pola nisu proslavili.

Novi izazov #nameawoman (navedi ime žene) preplavio je TikTok i dostigao više od 150 miliona pregleda, a mnoge žene pohrlile su da ga isprobaju. Izazov se sastoji od toga da zatražite od partnera da izgovori prvo žensko ime koje mu padne na pamet. Zvuči jednostavno, zar ne? Izgleda da ipak nije.

Od Rouz Parks do En Hatavej

Bilo bi očekivano da će muškarcima prvo pasti na pamet ime njihove partnerke, čime bi dokazali svoju ljubav i vernost. Međutim, mnogi su pali na testu i umesto imena partnerke rekli neko drugo, a našlo se svakakvih odgovora.

Iznenađujuće, nekima su prvo pale na pamet istaknute istorijske ličnosti, poput Rouz Parks, Harijet Tubman i Ane Frank, a našla su se tu i imena holivudskih lepotica poput Zendaje i En Hatavej.

"Moraš da mi učiniš uslugu i kažeš ime jedne žene", zatražila je tiktokerka Kejt od svog partnera u viralnom videu koji je prikupio 17 miliona pregleda. Nakon nekoliko upita, dečko je izvalio ime sifražetkinje Suzan B. Entoni, koja se borila za ženska prava sredinom 19. veka.

@carrot__cate When you don’t understand the assignment but pass with flying colors anyway #nameawoman ♬ original sound - Cate

Tiktokerka Bejli Lister postavila je isto pitanje svom dragom, koji je rekao ime Harriet Tubman, aktivistkinje u borbi za prava robova.

@baileylister why was he so prepared for that… and why was his follow up statment “shes just been on my mind lately” #nameawoman ♬ original sound - baileylister

Šer, Margaret Thačer i pas

"Moj se uspaničio i rekao Šer", napisala je jedna tiktokerka, a druga objavila video u kojem je pokazala kako je njen muž rekao ime njihovog psa, ali nisu jedine koje su dobile neobičan odgovor.

Rut Bejder Ginsburg, En Hatavej, Margaret Thačer i Ana Frank, samo su neka od imena koja su uznermirenim muškarcima pala prva na pamet.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Bonus video:

00:52

OVO JE NOVI TIKTOK IZAZOV - DA LI MOŽE LUĐE? Korisnici poludeli: Biciklom se zaleću na automobile u brzini, ŠOK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track