BILA JE IDOL TINEJDŽERKAMA ŠIROM SVETA, A SADA ZAPANJUJE SVE SVOJIM BIZARNIM PONAŠANJEM: Holivudska slatkica više NE LIČI na sebe
Foto: Profimedia

tužno

BILA JE IDOL TINEJDŽERKAMA ŠIROM SVETA, A SADA ZAPANJUJE SVE SVOJIM BIZARNIM PONAŠANJEM: Holivudska slatkica više NE LIČI na sebe

Pop kultura -

Nekadašnja omiljena glumica Amanda Bajns odlučila je da razjasni glasine o svom drugačijem izgledu koje kruže po društvenim mrežama.

- Videla sam nekoliko komentara da drugačije izgledam. Nikada ranije nisam bila otvorena po tom pitanju, ali išla sam na operaciju blefaroplastike kožnih nabora u uglovima očiju. Bila je to jedna od najboljih stvari koje sam mogla učiniti za svoje samopouzdanje. Puno se bolje osećam u svojoj koži - izjavila je 37-godišnja glumica na svom Instagram profilu.

Amanda Bajns
foto: Printskrin/Instagram

Njeni roditelji, Lin i Rik Bajns, ranije su izrazili da su zabrinuti time što njihova kći želi ići na estetsku operaciju kada su još 2013. podneli zahtev da bude pod njihovim starateljstvom.

U sudskom obrazloženju, tvrdili su da Amanda bez prestanka govori o estetskim operacijama na koje želi ići te da čak podstiče svoju majku da im se i ona podvrgne.

Amanda Bajns
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Konzervatorstvo se završilo u martu 2022. godine nakon skoro devet godina.

Godinu dana kasnije glumica je viđena kako luta gola ulicama Los Anđelesa. Amanda koja je prestala da uzima lekove u to vreme, kako je tvrdio njen bivši verenik Pol Majkl, završila je nakon toga na lečenju.

Amanda Bajns
foto: Profimedia

U junu ove godine ponovo je otišla u psihijatrijsku bolnicu, a zatim se u julu sama prijavila u Centar za intenzivno bolničko lečenje mentalnog zdravlja.

Njen povratak na društvene mreže usledio je nakon vesti da će ona i njen prijatelj, kog je upoznala na lečenju, pokrenuti zajedno podkast 'Amanda Bynes & Paul Sieminski'. Gost njihove prve epizode bila je Dalija Mot, umetnica iz Los Anđelesa koja se bavi tetoviranjem.

Amanda Bajns
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako su jednom objavili na Instagramu, u početku žele da intervjuišu svoje prijatelje prie nego što dopru do slavnih osoba.

(Kurir.rs/24sata.hr/T.B)

Bonus video:

00:13

MILICA SE UDALA ZA MILIJARDERA KAZAHSTANCA A SVI JE PROZIVAJU DA JE PLASTIČNA: Bila sam mis Južne Srbije i pre svih operacija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track