BRED PIT MORA FRANCUSKOJ DA PLATI MILION I PO EVRA I SREĆAN JE ZBOG TOGA: Misli da će to da mu reši veliki problem s Anđelinom
Foto: Courtesy De’Longhi/Mega / The Mega Agency / Profimedia

evo kako

BRED PIT MORA FRANCUSKOJ DA PLATI MILION I PO EVRA I SREĆAN JE ZBOG TOGA: Misli da će to da mu reši veliki problem s Anđelinom

Pop kultura -

Holivudski glumac Bred Pit (59) ponovo se našao u nevolji zbog vinograda na jugu Francuske koji je kupio sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli.

Dobio je račun u iznosu od milion i po evra poreza, jer je poraslo poslovanje vinograda Šato Miraval. Glumca nije naljutio račun, već je srećan jer ga smatra dokazom da su se njegova ulaganja i naporan rad isplatili, piše Dejli mejl.

Bred Pit
foto: Courtesy De’Longhi/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Pit takođe misli da će mu porez pomoći u pravnoj borbi sa Anđelinom, koja tvrdi da je potrošila novac na projekte u vinogradu, uključujući bazen i raskošno stepenište.

Podsetimo, Bred i Anđelina kupili su vinograd u Provansi 2008. godine, a sada su godinama na sudu zbog te imovine. Anđelina je 2021. tajno prodala svoju polovinu ruskom oligarhu.

Bred Pit
foto: David Parry / PA Images / Profimedia

- Bred je ovaj posao izgradio iz temelja kroz krv, znoj i suze sa svojim poslovnim partnerom Markom Perinom. Anđelina je možda jedna od najprepoznatljivijih žena na svetu, ali ne biste rekli da je preduzetništvo njena jača strana. Ne može sama da pripremi kupku, a kamoli da vodi vinograd – rekao je izvor blizak glumcu.

(Kurir.rs/24sata.hr/A.G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track