RISTOVSKI I NJEGOVA 39 GODINA MLADA DEVOJKA U ROMANTIČNOJ ŠETNJI Strast puca na sve strane uz poruku: Prava ljubav godine ne broji
Foto: Damir Dervišagić, Instagram/anicalazicofficial, Shutterstock

ima i video

RISTOVSKI I NJEGOVA 39 GODINA MLADA DEVOJKA U ROMANTIČNOJ ŠETNJI Strast puca na sve strane uz poruku: Prava ljubav godine ne broji

Pop kultura -

Glumac Lazar Ristovski je posle razvoda od dugogodišnje partnerke Danice, uplovi u vezu sa Anicom Lazić koja je mlađa od njega 39 godina.

Ta razlika u godinama je šokirala javnost i od tada je predmet raznih naslova jer uvek ovaj par uvek uspe da privuče pažnju.

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Damir Dervišagić

Ovog puta je mlađana Anica objavila snimak romantične šetnje - ona i Lazar se drže za ruke, hodaju nekim zemljanim, seoskim putem i sve što se vidi jesu njihove senke koje se naginju i ljube i tu se snimak završava, ali stras je očigledna. Ono što je posebno simpatično i romantično - u kadru je barica koja je u obliku srca pa je to dodatni romantični momenat jer kompoziciono izgleda da im je srce iznad glava dok se ljube.

Njihova poruka je bila jasna - pesma Željka Samardžića "Prava ljubav godine ne broji" koja je bila muzička podloga ovog romatičnog i stastvenog videa.

00:13

Dok se šetaju Laza i 39 godina mlađa

Sudeći po njenim storijima ona i Lazar su otišli na odmor jer u prvom storiju se vidi avionski prozor i nebo, pa se može zaključiti da su pobegli iz grada da malo napune baterije.

Međutim, pratioci su ostali iznenađeni zbog ove objave, s obzirom da je ovo prvi put da par javno razmenjuje nežnosti i deli intimne trenutke sa obožavaocima, ali eto, nova godina je...

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

00:13

Lazar Ristovski napunio 71. godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track