ČOVEK KOGA SRBIJA OBOŽAVA UNIŠTIO SOPSTVENU PORODICU: Razveo se za 65 sekundi, ćerka ga se ODREKLA, iza osmeha krije MRAČNE TAJNE
Foto: Profimedia

NIJE TOLIKO ZABAVAN U PRIVATNOM ŽIVOTU

ČOVEK KOGA SRBIJA OBOŽAVA UNIŠTIO SOPSTVENU PORODICU: Razveo se za 65 sekundi, ćerka ga se ODREKLA, iza osmeha krije MRAČNE TAJNE

Pop kultura -

Rouan Atkinson, glumac kojeg je Srbija zavolela kao Mistera Bina, mnogima je jedan od omiljenih komičara. Turbulentan privatni život glumca nije nimalo zabavan kao što je kod likova koje tumači na malim ekranima ili na velikom platnu.

Rouan Atkinson je osamdesetih upoznao šminkerku Sunetru Sastri, koja je tada radila za "BBC". Odmah nakon upoznavanja shvatili su da su jedno za drzgo i nekoliko godina kasnije venčali. U braku zajedno dobili dvoje dece, sina Bendžamina (31) i ćerku Lili (29).

Mister Bin
foto: Youtube

Sa strane je delovalo kao da je brak na stabilnim nogama, ali to je bila samo slika za javnost. Kada je 2014. godine objavljeno da se razvode, razlog nije bio poznat, ali ubrzo se saznalo da je glumac višestruki preljubnik. Rouan je imao aferu s komičarkom Luiz Ford. Iznenađenje je bilo da je njegova ljubavnica vršnjakinja njegove ćerke Lili.

Rouan Atkinson i Sunetra Sastri
Rouan Atkinson i Sunetra Sastrifoto: Profimedia

Razvod za 65 sekundi

Zbog 26 godina mlađe komičarke su se Rouan i Sunetra dogovorili za "brzi razvod". I dobili su ga na sudu u Londonu. Saslušanje je trajalo 65 sekundi i razvod je potvrđen posle izjave da se Atkinson nerazumno ponašao.

Pre razvoda par je gradio kuću u Oksfordširu vrednu 11 miliona funti. Njegova bivša supruga ostala je u luksuznoj vili u Londonu, vrednoj 21 milion funti, a on se preselio u vikendicu vrednu 4 miliona funti.

Luiz Ford i Rouan Atkinson
Luiz Ford i Rouan Atkinsonfoto: Profimedia

Ćerka nikad nije oprostila prevaru

Posle saznanja za prevaru, Sunetra je bila duboko uznemirena što je zamenjena mlađom ženom, rekao je tada izvor za "Sun". Otkako su se razveli Rouan i Sunetra, ćerka Lili je uzela prezime make. Pisalo se da je to uradila jer ocu nikada nije oprostila što je prevario njenu majku.

Roaun danas slavi 69. rođendan, i dalje je u vezi s komičarkom, ali se nisu venčali. S njom je dobio ćerku Islu 2017. godine.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track