BREDLI KUPER OPRAVDAO TITULU NAJBOLJEG FRAJERA NA SVETSKOJ SCENI: Izdominirao na crvenom tepihu, a detalj na licu je ČIST ŠIK FOTO
Foto: Tim Regas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

SAVRŠENA MODNA KOMBINACIJA

BREDLI KUPER OPRAVDAO TITULU NAJBOLJEG FRAJERA NA SVETSKOJ SCENI: Izdominirao na crvenom tepihu, a detalj na licu je ČIST ŠIK FOTO

Pop kultura -

Dodela Critics Choice nagrada održana je nedavno u Santa Moniki i donela je sjajno modno izdanje glumca i reditelja Bredlija Kupera. Elegantno odelo koje najčeće nosi na gala događajima nije uvek siguran izbor jer je važno odabrati ono dobrog kroja, od pravog materijala i po vašoj meri. Modno izdanje Kupera spojilo je ta tri kriterijuma. Veliko bravo zbog stajlinga koji je prikazao.

Možda je Irina Šajk zaslužna što je Bredli Kuper ovako fantastično izgledao na crvenom tepihu.

Bredli Kuper
foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Apsolutno savršeno odelo iskombinovao je sa jednostavnim, ali ništa manje kvalitetnim cipelama. Detalji poput kravate i sata odlično su odabrani, baš kao i retro naočare koje već nekoliko sezona ne silaze sa liste trendova.

Kuper nije pravio veće modne propuste, ali bilo je događaja na koje je dolazio ne vodeći baš toliko računa o stilu. Noćas je promenio priču. Izgledao je krajnje moderno i stilizovano po svim standardima najbolje model.

Bredli Kuper
foto: Tim Regas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na crvenom tepihu pojavio se sa glumicom Keli Maligan koja je osvojila brojne komplimente zbog svoje haljine. Na Instagramu komenatrišu da je ona najbolje odevena zvezda na dodeli.

Haljina na Keli Maligan spaja i provokativnost i eleganciju i sofisticarnost. Radi se o modelu vrednom pažnje. Ova glumica i Bredli Kuper bili su među najbolje odevenim tandemima na ceremoniji na kojoj su dominirale crn i crvena boja kao i trend nonšalantnog glamura - zvezde su bile manje- više uspešne prateći taj trend.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:45

STANIJA GLASALA U NOVOM SADU BEZ MAJICE: Bivša rijaliti učesnica obukla odelo, a ispod samo BRUSHALTER! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track