PRVE INFORMACIJE IZ BOLNICE! Evo šta se desilo sa Kejt Midlton: Malo je verovatno da će se vratiti na javne dužnosti...
Foto: EPA/Tolga Akmen

evo šta joj je

PRVE INFORMACIJE IZ BOLNICE! Evo šta se desilo sa Kejt Midlton: Malo je verovatno da će se vratiti na javne dužnosti...

Pop kultura -

Princeza od Velsa, Kejt Midlton je trenutno u bolnici i oporavlja se nakon uspešne operacije abdomena i malo je verovatno da će nastaviti sa javnim dužnostima do posle Uskrsa, potvrđeno je u saopštenju Kensingtonske palate.

- Operacija je bila uspešna, a očekuje se da će ostati u bolnici deset do četrnaest dana, pre nego što se vrati kući na nastavak oporavka - navodi se u saopštenju i dodaje se:

Kejt Midlton
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Na osnovu trenutnih medicinskih saveta, malo je verovatno da će se vratiti na javne dužnosti do posle Uskrsa. Princeza od Velsa ceni interesovanje koje će ova izjava izazvati. Ona se nada da će javnost razumeti njenu želju da zadrži što je moguće više normalnosti za svoju decu; i njenu želju da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni.

- Kensingtonska palata će, stoga, pružati ažurirane informacije o napretku Njenog Kraljevskog Visočanstva samo kada postoje značajne nove informacije koje treba podeliti. Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog činjenice da mora da odloži svoje predstojeće angažmane. Raduje se što će ih vratiti na posao što je pre moguće -dodali su.

(Kurir.rs/Nova/A.G.)

Bonus video:

09:29

VELIKI PROTESTI U GRUZIJI: U pravoslavnom hramu nađena IKONA STALJINA! Aktivistkinja učinila NEZAMISLIVO, USLEDIO JE PAKAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja