MELANIJA TRAMP NEMA OD BOLA NA SAHRANI SVOJE MAJKE: Njen izraz lica oslikava ČISTU TUGU, sa njom je i cela porodica Tramp (FOTO)
Foto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

ISPRAĆAJ AMALIJE KNAVS

MELANIJA TRAMP NEMA OD BOLA NA SAHRANI SVOJE MAJKE: Njen izraz lica oslikava ČISTU TUGU, sa njom je i cela porodica Tramp (FOTO)

Pop kultura -

Juče je održana sahrana Amalije Knavs, majke Melanije Tramp, koja je preminula u 78. godini 9. januara. Još uvek nije poznato gde će biti grobno mesto ove Slovenke, sa američkim državljanstvom, ali je opelo održano u Episkopalnoj crkvi Bethesda-by-the-Sea u Palm Biču na Floridi. Opelo je počelo oko 10 ujutru po lokalnom vremenu, a prvi su na lice mesta došli Melanija Tramp sa mužem Donaldom Trampom i sinom Baronom, te njenim ocem Viktorom Knavsom.

Melanija Tramp
foto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Supružnicima Tramp su se u crkvi pridružili brojni prijatelji i članovi porodice, uključujući i Donaldovu decu iz prvog braka - Ivanku, Tifani, Donalda Juniora i Erika sa bračnim partnerima.

Melanijine fotografije sa lica mesta jasno pokazuju da je veoma teško podnela majčinu smrt, te da se nosi sa dubokom tugom. Iako je bivša prva dama bila u potpunosti našminkana i sa dobrom frizurom, to nije uspelo da sakrije tragove umora i patnje na njenom licu.

Melanija Tramp
foto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Članovi porodice nisu prethodnih dana razgovarali sa medijima, ali je Melanija Tramp na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, podelila emotivno poruku neposredno posle smrti majke.

"Sa dubokom tugom objavljujem da je moja voljena majka Amalija preminula. Amalija Knavs bila je snažna žena koja je uvek plenila gracioznošću, toplinom i dostojanstvom. Bila je u potpunosti posvećena svom mužu, ćerkama, unuku i zetu. Nedostajaće nam neopisivo i nastavićemo da je poštujemo i volimo njeno nasleđe", napisala je ova 53-godišnjakinja.

Melanija Tramp
foto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Ipak, mediji su preneli Melanijine reči koje je izrekla tokom govora posvećenom majci tokom opela u crkvi. Ona se svoje majke prisetila kao "zraka svetlosti u najmračnijim danima", rekavši da je uvek nalazila mir u njenom prisustvu i da je Amalija uvek bila tu da je sasluša.

"U njenom prisustvu, činilo se da svet blista od sjaja i radosti. Naša veza je bila neraskidiva. Počivaj u miru, moja voljena majko", dodala je ona tokom ovog dirljivog govora, prenosi "Apnews".

Melanija Tramp
foto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Gospođa Tramp je čak i ovoj tužnoj prilici bila savršeno stilizovana, iako se odlučila za prigodno, jednostavno izdanje u skladu sa situacijom. Ona je izabrala elegantan komplet sačinjen od suknje pencil kroja i midi dužine, te kraćeg, strukiranog sakoa, a sve je zaokružila salonkama.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:07

Sahrana Nade Perić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja