SUSRET BENA AFLEKA I DŽENIFER LOPEZ S NJEGOVOM BIVŠOM OTKRIO ISTINU O NJIHOVOM ODNOSU: Evo šta se zapravo dešava u ovom trouglu
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BILI NA KONCERTU

SUSRET BENA AFLEKA I DŽENIFER LOPEZ S NJEGOVOM BIVŠOM OTKRIO ISTINU O NJIHOVOM ODNOSU: Evo šta se zapravo dešava u ovom trouglu

Pop kultura -

Ben Aflek i Dženifer Lopez, zajedno s Aflekovom bivšom, Dženifer Garner, i njihovom decom prisustvovali su muzičkom događaju u Los Anđelesu 28. januara.

Viđeni su u lepom raspoloženju, družeći se s prisutnim zvezdama, uključujući i glumca Vila Farela.

Dženifer Garner
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez odabrala je ležeran autfit koji se razlikuje od njenih uobičajenih glamuroznih stilova.

Ovaj mešoviti porodični izlet pokazuje da vlada sklad u zajedničkom roditeljstvu između bivših supružnika Dženifer Garner i Bena Afleka, iako mediji neretko vole da zaključe suprotno.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sada kada je Ben oženjen Dženifer Lopez, oni su deo mešovite porodice. Lopez s Markom Entonijem ima blizance Emu i Maksa. Čini se da sva deca imaju odličan odnos, a Serafina i Ema se, čini se, najbolje slažu.

Dženifer Lopez
foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Kad god se Garner i Aflek ponovo sretnu, mediji analiziraju da li je Lopez uznemirena. Međutim, ona je već jasno dala do znanja da poštuje svog supruga i njegove dužnosti kao roditelja. “Ne mogu da imam više poštovanja prema Benu kao ocu, suroditelju i osobi”, rekla je za People nakon što su se pojavila nagađanja da je bila uznemirena zbog njegovih komentara o Garner.

Deca Bena Afleka bila su deo svih posebnih proslava poput venčanja sa Džej Lo. Luksuzno venčanje održalo se u avgustu 2022. u Džordžiji, na njegovom imanju.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track