ANI IVANOVIĆ POPUSTILE KOČNICE, PA POZIRALA U NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZDANJU: Ponela haljinu sa prorezima i potpuno golim leđima
Foto: Printscreen

FOTO

ANI IVANOVIĆ POPUSTILE KOČNICE, PA POZIRALA U NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZDANJU: Ponela haljinu sa prorezima i potpuno golim leđima

Pop kultura -

Bivša teniserka Ana Ivanović često svojim odevnim kombinacijama ostavlja bez daha, a sada se u javnosti pojavila u nikad provokativnijem izdanju. Njene slike osvanule su odmah na internetu i zapalile društvene mreže.

Ana se odlučila za elegantnu crnu haljinu, koja je imala proreze i skroz gola leđa, a obzirom da bivšu teniserku nismo imali prilike da vidimo u ovakvom izdanju, reklo bi se da je ovo - najvrelije do sada.

Bivša teniserka pojavila se u javnosti u glamuroznoj kombinaciji, a svi pogledi bili su upreti u nju, dok je ona svojom lepotom i figurom ostavlla sve bez daha.

Inače, Ana Ivanović početkom prošle godine na svet je donela trećeg sina, ali kako svoje naslednike želi da maksimalno zaštiti od javnosti i medija, čak je i ime dečaka ostalo nepoznato.

Ana i Bastijan su u braku od 2016. godine, a imaju sinove Luku, koji već ima pet godina i Leona, koji je rođen godinu kasnije.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

05:48

SABALENKA OD PONEDELJKA NAJBOLJA TENISERKA SVETA: Plasirala se u četvrtfinale, pa otkrila kako joj je Novak čestitao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track