RASEL BREND PRVI PUT JAVNO O ZASTRAŠUJUĆIM OPTUŽBAMA KOJE GA PRATE: Detalji su i više nego jezivi, a ovo je NJEGOV ODGOVOR (VIDEO)

EVO ŠTA JE REKAO

RASEL BREND PRVI PUT JAVNO O ZASTRAŠUJUĆIM OPTUŽBAMA KOJE GA PRATE: Detalji su i više nego jezivi, a ovo je NJEGOV ODGOVOR (VIDEO)

Pop kultura -

Glumac Rasel Brend prvi put je javno progovorio o višestrukim optužbama za silovanje koje ga prate. Zastrašujuće optužbe uznemirile su javnost. Detektivi Metropoliten policije službeno su prošlog septembra pokrenuli istragu protiv njega nakon što su primile brojne optužbe za seksualne prestupe iz celog Ujedinjenog kraljevstva. Nakon istrage koju su sproveli Channel 4 Dispatches i The Sunday Times, iz policije u Londonu saopštili su da su dobili izveštaje o incidentima koji su se prema rečima žena koje su prijavile glumca za nasilje, desili u britanskoj prestonici. Svi navodni prekršaji desili su se pre više godina.

"Naravno da poričem sve optužbe... koje su bile iznete. Odbacujem optužbe na najoštriji mogući način", rekao je glumac Rasel Brend danas u emisiji Takera Karlsona "X show ". Poručio je da je u pitanju "namerni pokušaj da se zatvori svako neslaganje na zapanjujuće agresivan način".

Brend koji sa suprugom ima troje dece, izjavio je sledeće: "Moj sin je rođen sa srčanim problemom, dok se to događalo, bio je podvrgnut operaciji srca u 12. nedelji života". Na kraju je rekao: "Stavio sam se u ranjivu poziciju time što sam vrlo promiskuitetan. Ovakvi napadi, optužbe za ono što smatram najstrašnijim zločinima, vrlo su bolni i štetni. Ali postoje posledice", prenosi Daily mail.

Istragu sprovode detektivi u Centralnom specijalizovanom kriminalističkom odeljenju Met policije.

Četiri žene optužile su prošle godine glumca Rasela Brenda za silovanje, seksualno i emocionalno zlostavljanje. On je negirao te optužbe. U međuvremenu više žena prijavilo ga je za seksualno nasilje.

Rasel Brend
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedna od žena koja ga je optužila za nasilje, bivša manekenka čiji indentitet nije otkriven, rekla je nedavno da ju je Rasel Brend pratio nakon što su se sreli u jednom baru u Londonu, a onda je tražio da imaju intiman odnos. Bežala je preplašena od njega, i ti minuti izgledali su joj dugi kao ceo život.

Ova žena je tada bila u dvadesetim, rekla je da su se sreli u baru Primrose Hill u Londonu i da mu je ona napomenula da ne želi da bude sa njim, a onda je sve postalo jezivo, ispričala je. "Imala sam osećaj kao da me lovi. Nije bilo koketno ni zabavno. Reč predator za njega je aposlutno na mestu. Bio je čvrsto odlučan da ostvari cilj. Namera mu je bila da ima seks, sa bilo kim", rekla je za The Sun.

Rasel Brend
foto: Profimedia

Poručila je da nakon što je pogledala dokumentarac gde su iznete optužbe Brenda, više ne može da spava jer neke žene nisu "imale sreće kao ona" da pobegnu od glumca.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

22:31

KAKO PREPOZNATI ZLOSTAVLJANJE NA RADNOM MESTU: Mobing - problem koji traje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track