ISPLIVALA PREPISKA 39 GODINA MLAĐE DEVOJKE RISTOVSKOG! Javnost PODELJENA! Anica i ranije delila poruke - DA LI JE SADA PRETERALA?
Foto: Damir Dervišagić

"Ako su namere časne..."

ISPLIVALA PREPISKA 39 GODINA MLAĐE DEVOJKE RISTOVSKOG! Javnost PODELJENA! Anica i ranije delila poruke - DA LI JE SADA PRETERALA?

Pop kultura -

Glumački par Lazar Ristovski i Anica Lazić, koji su već izvesno vreme u vezi, stalno su na meti komentara zbog toga što je glumica od Lazara mlađa čak 39 godina.

Lazar ima 71 godinu, dok Lazićeva 32, ali njih dvoje se trude da se ne tangiraju oko negativnih komentara, već da uživaju u svojoj ljubavi.

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Damir Dervišagić

Anica je nedavno putem mreža objavila poruke koje su joj stizale u prijemno sanduče.

- Čestitke na hrabrosti što sledite svoje srce! To ne može biti pogrešno, ako su vaše namere časne! - pisalo je u jednoj od poruka koje je glumica podelila sa svojim pratiocima.

- Draga Anice, imam neopisivu potrebu da ti pošaljem najveći zagrljaj zbog toga što si svoja, hrabra i ponosna! Svedočila sam velikim, karmičkim ljubavima, koje su pobedile sve moguće fizičke prepreke i jedina istina u univerzumu je da je ljubav sve. "Nema puta od tela do tela, duše jedna drugoj putuju", živela! - glasila je sledeća poruka, propraćena stihom iz pesme Dina Merlina "Godinama".

Lazar Ristovski
foto: Instagram/lazar.ristovski, Shutterstock

Anica je i ranije delila poruke koje joj drugi šalju povodom veze sa 39 godina starijim Lazarom.

- Prave ljubavi zrače, to znamo mi koji ih živimo. Oni koji ne razumeju, nažalost, ne razumeju jer nisu osetili i ne treba ih kriviti. Vi ostanite inspiracija, sve najbolje! - glasila je poruka jednog od korisnika Instagrama, a Lazićeva je javno odgovorila:

- Jedna od najlepših poruka danas, hvala!

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/telegraf

Bonus video:

00:25

Sceniranje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track