BRANKA STE GLEDALI U "TAJNI VINOVE LOZE", A NJEGOVOG SINA SVAKO VEČE VIĐATE NA TELEVIZIJI: Nikada ne biste pogodili ko mu je dete
Foto: Zorana Jevtić

FOTO

BRANKA STE GLEDALI U "TAJNI VINOVE LOZE", A NJEGOVOG SINA SVAKO VEČE VIĐATE NA TELEVIZIJI: Nikada ne biste pogodili ko mu je dete

Pop kultura -

Glumca Branka Jerinića publika je imala prilike da gleda u seriji "Tajne vinove loze", gde je tumačio lik Veljka. Inače, Brankovog sina, ljubitelji sapunica gledaju svake večeri u "Igri sudbine".

Njegov sin je Pavle Jerinić, koji tumači negativca Matiju koji ne preza ni od čega da dođe do svog cilja.

Branko Jerinić
foto: Printscreen

Kada su ranije Pavla pitali da li je odgovorno i teško nositi breme glumačke porodice sa dugom istorijom, glumac koji je diplomirao 2009. u klasi Biljane Mašić je odgovorio:

- Nije, jer to ne osećam kao breme. Iako jeste gluma to što vezuje Cigu, Branka i mene, mislim da su poslovne i društvene okolnosti potpuno različite za sve, pa tako svako ima i svoj put. Možda mi je samo taj naš niz dao jaču radnu etiku i profesionalizam - odnos prema poslu.

Pavle Jerinić
foto: Printscreen

Inače, Branko je tumačio i lik Vojvode Stepe Stepanovića u seriji "Kralje Petar I" 2019. godine, a interesenatno je da su otac i sin zajedno glumili u ovom ostvarenju. Pavle je tumačio lik jednog od vojnika.

- Nismo imali zajedničke scene. Što se njega tiče, uopšte nemam tremu. Potpuno je zreo glumac, osim već dokazanog dara, vrlo je vredan i profesionalan. S Petrom je ranije radio, dobro se poznaju i odlično funkcionišu i siguran sam da su uradili kvalitetan posao - rekao je Branko ranije o svom sinu.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track