"OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE" Astrolog o godini Drvenog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.
Foto: Kurir Televizija

kurir tv

"OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE" Astrolog o godini Drvenog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

Zabava -

Kineska Nova godina, poznata i kao Lunarna Nova godina ili Prolećni festival, najvažniji je festival u Kini i veliki događaj u nekim drugim istočnoazijskim zemljama.

Datum početka nove kineske godine se bliži, a proslava obično traje 15 dana.

Prema istočnjačkom kalendaru, 2024. je godina Drvenog zmaja. Ovo će biti vreme transformacije i obilja. Drveni Zmaj, koji će vladati od 10. februara, prema učenjima kineske astrologije, donosi pozitivnu energiju i promene većini znakova.

Iako iz znatiželje volimo da proverimo kojem bismo znaku po kineskom horoskopu pripadali, naš se horoskop, ipak, razlikuje, pa je gošća "Pulsa Srbije" pričala o tome kakva nas godina čeka, a to je Bosiljka Veselinović, astrolog.

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

- Dakle, dolazi godina Drvenog zmaja, a ona donosi bogatstvo i sreću. Bogatsvo je vrlo relativan pojam, možda se smatra i na duhovno bogatstvo, a sreća je takođe relativan pojam, jer bi sve trebalo da bude sreća. Kalendarski počinje 10. februara, a završava se 28. januara 2025. godine. Imajući u vidu da smo ušli u novu eru, u novo doba.

- Konačno vodolije, lavovi, škorpije i bikovi mogu da odahnu jer su izašli iz dve i po godine tranzitnog saturna koji je bio. Mnoge ljubavi su prekinute, mnogi razlozi su bili, teška muka za posao i tako dalje. Imuno sistem u padu. Nije im bilo baš dobro, ko je izdržao svaka im čast. Ostali su najjači, ovo je čišćenje, ovo je era čišćenja. U svakom slučaju, ako hoćete da budete zdravi, morate da imate dobar imunitet, mora da vam je duša mirna.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track