VILIJAM NA MUKAMA! Žena mu operisana, ocu dijagnostikovan rak: Evo šta očekuje princa u teškoj situaciji! Sve pada na njega
Foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

evo šta ga očekuje

VILIJAM NA MUKAMA! Žena mu operisana, ocu dijagnostikovan rak: Evo šta očekuje princa u teškoj situaciji! Sve pada na njega

Pop kultura -

Za Princa od Velsa trenutno su veoma teška vremena. Nakon što je Kejt Midlton bila podvrgnuta operaciji abdomena, kralju Čarlsu III je dijagnostikovan rak. Iako je Vilijam planirao da odloži svoje dužnosti koje položaj i titula nose, kako bi bio uz svoju suprugu, moraće da preuzme dodatne odgovornosti kako bi zamenio svog oca, koji je već danas počeo sa tretmanima lečenja.

Kensingtonska palata je ranije danas saopštila da će nastaviti sa javnim dužnostima, počevši u sredu u vezi sa investiturom u zamku Vindzor, nakon čega će uveče uslediti svečani događaj prikupljanja sredstava za londonsku vazdušnu ambulantu.

princ Vilijam
foto: Stefan Rousseau / AFP / Profimedia

Očekuje se da će Vilijamov povratak na posao biti naporan, a moraće da brine i o Kejt čiji se proces oporavka previđa do Uskrsa, kada i sama planira da se vrati kraljevskim obavezama, koje sada, koliko je moguće, rešava iz kreveta dok odmara u domu u Vindzoru.

Podsetimo, Bakingemska palata je danas objavila da je kralju Čarlsu dijanostikovan rak, da vrsta još nije potvrđena , ali da je kralj već počeo "redovne tretmane".

Bakingemska palata kaže da kralj „ostaje potpuno pozitivan u pogledu svog tretmana i raduje se povratku na punu javnu dužnost što je pre moguće“.

kralj Čarls
foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako će pauzirati svoje javne događaje, Čarls (75) će nastaviti sa svojom ustavnom ulogom šefa države.

Takođe, princ Hari planira da dođe u Lonodon u narednim danima da bude uz svog oca, sa kojim se čuo nakon dijagnostikovanja bolesti, javlja "Daily mail".

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:33

IZJAVA DUGOGODIŠNJEG ZAVNISNIKA KOCKANJA: Ovako sam uspeo da prevaziđem bolest! Godišnje se za pomoć prijavi do 200 ljudi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track