EVO ŠTA ĆE SNAĆI KRALJICU KAMILU NAKON ČARLSOVE SUMORNE DIJAGNOZE: Iza nje su već naporni dani, a težak period je TEK ČEKA
Foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

MORAĆE DA pojača svoje kraljevske angažmane

EVO ŠTA ĆE SNAĆI KRALJICU KAMILU NAKON ČARLSOVE SUMORNE DIJAGNOZE: Iza nje su već naporni dani, a težak period je TEK ČEKA

Pop kultura -

Britanski mediji prenose da će kraljica Kamila preuzeti deo obaveza kralja Čarlsa, kojem je dijagnostikovan rak zbog čega će odložiti neke poslove.

Nakon što je kralju Čarlsu dijagnostikovan rak, prema pisanju britanskih medija očekuje se da će kraljica Kamila pojačati svoje kraljevske angažmane i tako podržati svog supruga.

kralj Čarls, kraljica Kamila, Kamila Parker Bouls
foto: Geoff Robinson / Shutterstock Editorial / Profimedia

76-godišnja Kamila je najstarija članica kraljevske porodice u službi i podrazumeva se da će nastaviti da obavlja svoj posao, ali i posla dok će se kralj delimično osloboditi nekih obaveza, što su mu preporučili i lekari.

Iza nje su već jesu naporne nedelje jer je obavljala razne angažmane dok se 75-godišnji Čarls oporavljao kod kuće, nakon što je napustio londonsku kliniku u kojoj je operisao povećanu prostatu, a gde je na operaciji abdomena bila i princeza od Velsa. Pre nekoliko dana je izjavila da je njen suprug dobro i da se raduje povratku na posao.

kralj Čarls, kraljica Kamila
foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kamila je proteklog vikenda pratila Čarlsa na misu u Sandrigemu gde se trebao oporavljati nakon operacije prostate, međutim iz kojeg se već vratio u London kako bi što pre krenuo s lečenjem raka o kojem zasad nije otkriveno puno detalja.

Zbog kraljevog stanja, princ Vilijam se vraća redovnom obavljanju dužnosti nakon što je uzeo pauzu zbog Kejt Midlton, koja je bila na operaciji abdomena, a princ Hari ovih dana dolazi u London iz Amerike kako bi bio uz oca.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr/T.B.)

Bonus video:

02:43

SKANDAL NA KRUNISANJU ČARLSA III! Heraldičar Grujić za Kurir TV: Novi kralj je imao pametnija posla, OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track