ISPLIVALI SVI DETALJI SUSRETA KOJE JE IŠČEKIVAO CEO SVET: Evo gde je princ Hari PROVEO NOĆ i da li je sklopljeno EPSKO POMIRENJE
Foto: ALPR/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

EVO DETALJA

ISPLIVALI SVI DETALJI SUSRETA KOJE JE IŠČEKIVAO CEO SVET: Evo gde je princ Hari PROVEO NOĆ i da li je sklopljeno EPSKO POMIRENJE

Pop kultura -

Kako strani mediji navode, princ Hari "bi rado prihvatio" da se sastane sa svojim bratom Vilijamom, međutim noć je proveo u jednom londonskom hotelu.

Kako navodi Mark Dajer, zajednički prijatelj prinčeva, sasvim je razumljivo što do njihovog zajedničkog susreta neće doći, a čija netrpeljivost datira od tragične smrti njihove majke, princeze Dajane.

Princ Hari, kraljevska porodica, Princeza Dajana, Princ Vilijam, Princ Carls
foto: Profimedia

Princ Vilijam će do daljeg ostati fokusiran na svoju suprugu Kejt koja se oporavlja od operacije abdomena i privremeno će odsupiti od javnih dužnosti sve do Uskrsa.

Kako strani izvori navode, vojvoda od Saseksa doleteo je juče iz Kalifornije kako bi mogao da bude svega 45 minuta sa kraljem Čarlsom.

Princ Hari
foto: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hari nije proveo noć u kraljevskoj rezidenciji i ne namerava da ostane zadugo u Londonu i već se priprema za svoj put nazad u Montesito gde živi sa suprugom Megan Markl i njihovo dvoje dece Arči i Lilibet.

princ Hari
foto: Lafargue Raphael/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vojvoda, kako se saznaje, pridružiće se Megan sledeće nedelje za komemorativni događaj Inviktus igara koje se održava u Vankuveru.

Oni koji su bliski princu Hariju, navode da je vojvoda bez obzira na sve, ipak voljan sa se sastane sa svojim otuđenim bratom: "Vojvodin glavni razlog zbog kojeg je otputovao u London je zapravo susret sa njegovim bolesnim ocem. Mada, ako ipak iskrsne prilika da se vidi i sa princom Vilijamom, on će i to rado prihvatiti."

princ Vilijam
foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Hari koji se ukrcao na jedanaestočasovni let, odleteo je u Englesku bez supruge Megan Markl i njihovo dvoje dece, Arčija i Lilibet.

Da podsetimo, Harijev i kraljev odnos je poljuljan od smrti kraljice Elizabete II i kako je saopšteno otac i sin nisu bili u kontaktu kada je vojvoda proslavio svoj 39. rođendan.

kralj Čarls
foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Izvori iz palate, mada, navode da trenutno ne postoji šansa da se otuđena braća sastanu tokom vojvodinog boraka u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Princ Hari je juče stigao u Klarens Haus oko 14:25 časova gde je "na kratko" imao sastanak sa svojim ocem, kraljem Čarlsom.

princ Hari
foto: KarlLarsenPRphotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da podsetimo, kralj Čarls je lično nazvao princa Harija kako bi mu saopštio tužne vesti.

kralj Čarls
foto: James Manning / PA Images / Profimedia

Hari je na putu do Klarens Hausa, kako navode očevici stigao u pratnji policijskog obezbeđenja.

Ni princ Hari ni princ Vilijam i dalje se nisu oglasili povodom čitave ove situacije.

(Kurir.rs/Daily mail/T.B.)

Bonus video:

02:43

SKANDAL NA KRUNISANJU ČARLSA III! Heraldičar Grujić za Kurir TV: Novi kralj je imao pametnija posla, OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track