PRINC HARI BORAVIO SAMO 24 SATA U VELIKOJ BRITANIJI: Bolesnom ocu nije dao NI SAT VREMENA, a već leti nazad za Ameriku (FOTO)
Foto: Julian Simmonds / Shutterstock Editorial / Profimedia

OSTAO NA KRATKO

PRINC HARI BORAVIO SAMO 24 SATA U VELIKOJ BRITANIJI: Bolesnom ocu nije dao NI SAT VREMENA, a već leti nazad za Ameriku (FOTO)

Pop kultura -

Princ Hari se već uputio nazad za Ameriku, nakon što je samo 24 sata boravio u Velikoj Britaniji. Doputovao je juče u britansku prestonicu kako bi posetio oca Čarlsa koji se bori sa rakom. Bilo je najava da će ostati duže pa i da će se drugi put sresti sa monarhom. Mlađi sin princeze Dajane i Čarlsa stigao je u domovinu ubrzo nakon što je objavljeno da njegov otac boluje od raka. Bakingemska palata saopštila je tu vest u ponedeljak uveče, on je već narednog dana bio u Britaniji, a onda danas krenuo za SAD.

princ Hari
foto: Kirsty Wigglesworth / AFP / Profimedia

Princ Hari je viđen danas na londonskom aerdromu. Njegov jučerašnji sastanak sa kraljem Čarlsom trajao je oko 45 minuta. Nakon toga se njegov otac zajedno sa suprugom kraljicom Kamilom uputio iz Klarnes hausa u Bakingemsku palatu, a zatim u Sandrigem. Pitanje je da li je odvojio još malo vremena da se vidi sa sinom pre povratka u Norfolk odakle je u London stigao više sati pre saopštenja o dijagnozi raka.

Gary Stone / News Licensing / Profimedia
foto: princ Hari

Hari nije odseo ni u jednoj kraljevskoj rezidenciji, već u luksuznom hotelu gde je boravio i prošlog septembra kada je došao u Ujedinjeno Kraljevstvo zbog dodele nagrada Well Child.

Pretpostavlja se da je sa ocem imao retke kontakte poslednjih godina kao i da njegov odnos sa Vilijamom nije nimalo poboljšan iako je bilo nade da će biti pomaka na tom polju. Insajderi su juče otkrili da nema nikakvog plana da se braća sretnu. To znači kako ocenjuju stručnjaci, da Hari nije posetio ni Kejt Midlton koja se oporavlja u dvorcu u Vindzoru posle operacije abdomena koju je imala 16. januara u londonskoj privatnoj bolnici gde je i Čarls operisan. Princeza od Velsa oporavljaće se dva do tri meseca.

kralj Čarls
foto: James Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia

Čarls III imao je pre desetak dana operaciju zbog benignog povećanja prostate, ustanovljen je i drugi zdravstveni problem za koji se ispostavilo da je maligan.

Princ Hari boravio je u Londonu bez supruge Megan Markl i njihove dece Lilibet i Arčija.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track