MELANIJA TRAMP PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE SMRTI MAJKE: Zbog snimka sa Donaldom mreže se USIJALE, a on joj napisao ljubavno pismo
Foto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

video

MELANIJA TRAMP PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE SMRTI MAJKE: Zbog snimka sa Donaldom mreže se USIJALE, a on joj napisao ljubavno pismo

Pop kultura -

Melanija Tramp vratila se na javnu scenu proteklog vikenda na gala zabavi organizovanoj na porodičnom imanju Mar-a-Lago na Floridi.

Bilo je to njeno prvo pojavljivanje nakon što je nedavno njena majka Amalija Knavs preminula. Snimci zabeleženi na tom događaju izazavli su veliki bum naročito zbog ponašanja poznatog para, nje i Donalda Trampa.

Amalija Knavs, Melanija Tramp
foto: Instagram/melaniatrumpstyle

Zabeležen je njihov ulazak u svečanu salu, a onda još intrigantniji detalji. Svečanost je bila organizovana u čast Donalda Trampa. Melanija Tramp nije bila uz njega dok je on prethodnih meseci vodio brojne sudske bitke i kampanje za drugi mandat u Beloj kući. Ipak, izvori su rekli da ga supruga podržava kao i da je spremna da ponovo postane prva dama Amerike - spremna da ostavi svoj trag u istoriji, kako je istaknuto.

Jedan gost sa zabave rekao je da je Melanija Tramp bila veoma dobro raspoložena cele večeri kao i da je bila veoma bliska sa Donaldom Trampom. Neko će reći da se to i očekuje od bračnih partnera, ipak prošlost njihove veze nameće da se ovaj podatak (uvek) dočeka kao iznenađenje pa čak i sa sumnjom da je sve predstava za javnost. Na snimku se vidi kako Tramp ljubi svoju suprugu.

Na Instagramu se komentariše da "Melanija nije volela da bude na ovoj zabavi odnosno da su je "naterali" da se pojavi", dodeljuju joj i izuzetno pogrdne nadimke poput "porno Barbi", ali ima dosta komentara kojima se hvale kao par.

Trampovo pismo Melaniji

Donald Tramp oglasio se juče na Dan zaljubljenih povodom ovog praznika pa je poručio:

"Ovo je pismo za Dan zaljubljenih mojoj prelepoj supruzi Melaniji. Draga Melanija, volim te.

Čak ni nakon svake OPTUŽNICE, HAPŠENJA i LOVA NA VEŠTICE, nisi me napustila. Uvek si me podržavala u svemu. Ne bih bio čovek kakav sam danas bez tvoje podrške, ljubaznosti i topline". Uvek ćeš mi značiti sve na svetu, Melanija! Od tvog supruga sa ljubavlju, Donalda Trampa".

0466181353, Melanija Tramp, Baron Tramp, Donald Tramp, porodica
foto: Profimedia

Brak Melanije i Donalda Trampa traje od 2005. godine, obeležen je njegovim preljubama ali i činjenicom da su dok je bio predsednik Amerike, spavali u odvojenim sobama u Beloj kući u Vašingtonu. Ovaj par koji je stalno u žiži ima sina Barona Trampa (17) koji je nedavno zaintrigirao javnost svojom košarkaškom visinom.

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

01:58

AKO TRAMP DOĐE NA VLAST KURTIJU JE ODZVONILO Miletić obrazložio: U obrnutom slučaju, takođe će biti RADIKALNIH promena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja