MEGAN MARKL IZGLEDALA JE KAO BOGINJA, A ZA TO JE "KRIVA" JEDNA SRPKINJA: Ova dama iz naše zemlje povezuje zaraćene JETRVE (FOTO)
Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

evo ko je ona

MEGAN MARKL IZGLEDALA JE KAO BOGINJA, A ZA TO JE "KRIVA" JEDNA SRPKINJA: Ova dama iz naše zemlje povezuje zaraćene JETRVE (FOTO)

Pop kultura -

Megan Markl boravila je prošle nedelje, od srede do petka, sa suprugom princom Harijem u Kanadi zbog promocije sportskog takmičenja Invictus Games čiji je on pokrovitelj. Videli smo čitavu plejadu njenih modnih izdanja, u znaku čuvenih modnih kuća, a poslednjeg dana boravka u zemlji gde je upoznala muža, pojavila se u sjajnoj kreaciji naše slavne dizajnerke. Vojovtkinja od Saseksa je pre tri dana u Vankuveru nosila tako moćan odevni komad kao još dokaz da da obožava rad ove Srpkinje.

Taj moćan odevni komad na Megan Markl bio je asimetričan kaput na vezivanje, sa detaljima na rukavima koji su prepoznatljiv modni pečat dizajnerke Bojane Sentaler Nikolić, koja je jedno od najpoznatijih modnih imena u Kanadi, a i šire.

Vest o njenoj još jednoj saradnji sa vojvotkinjom od Saseksa objavljena je na njenom Tviter profilu (X mreža). Kaputi koje dizajnira Bojana su toliko upadljive kreacije - na najlepši način, da mogu da iznesu celokupan stajling. ne treba ih "gušiti" glomaznom odećom već jednostavnom garderobom kao što je to učnila i Megan odabirom jednostavnih pantalona i čizmi. Glamurozan nakit sjajno se uklapao sa odevnom kombinacijom.

Megan Markl je i 2019. nosila kaput sa potpisom Bojane Sentler Nikolić - bilo je to jedno do njenih najzapaženijih izdanja nakon udaje za princa Harija (2018. Vindzor) i tokom perioda kada je bila viši član briatnskog dvora.

Bojana je tada na Instagramu poručila da je počastvovana izborom koji je Megan napravila i bio je pravi. Zahvaljujući tome na Megan smo nakon brojnih modnih izdanja u klasičnijim bojama, videli kombinaciju bogatog kolorita.

Megan Markl
foto: Stephen Lock/i-Images / Eyevine / Profimedia

Bojanine kreacije obožava i Kejt Midlton pa eto važne spone između stilova nje i Megan Markl koje su suprostavljene na mnogim drugim poljima, ali su u modi možda i najsličnije ako se uzmu u obzir sve razlike koje ih dele.

Vojvotkinja od Kembridža je 2016. godine nosila Bojaninu kreaciju, a i mnogo puta nakon toga. Modni tandem Kejt- Bojana davao je sjajne rezultate. A

Bojana Sentaler Nikolić svoj modni brend pokrenula je 2009. godine. Danas je kreativna direktora modne kuće. Rođena je u Beogradu, a u Kanadu se preselila kada je imala osam godina. Diplomirala je na Školi biznisa na Jork univerzitetu u Torontu, obrazovanje je nastavila u Dubaiju gde je sticala medijsko-marketinšku praksu.

Izjavila je da na nju veliki uticaj imao susret sa kreativnim direktorom "Chanel" Karlom Lagerfeldom.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track