"BOLJE VIRALAN NEGO STERILAN" Oglasio se hrvatski pevač koji je toliko FALŠIRAO na Dori da su mreže EKSPLODIRALE (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

BURNE REAKCIJE

"BOLJE VIRALAN NEGO STERILAN" Oglasio se hrvatski pevač koji je toliko FALŠIRAO na Dori da su mreže EKSPLODIRALE (VIDEO)

Pop kultura -

Društvene mreže preplavljene su urnebesnim reakcijama na nastupe prvog polufinala "Dore", nacionalnog izbora Hrvatske za predstavnika na Evroviziji.

Jedan od takmičara koji se našao u centru pažnje zbog svoje izvedbe koja na trenutak nije zvučala baš najbolje je voditelj i pevač Saša Lozar.

Uprkos urnebesnom falšu na nastupu, Lozar je uspeo da se izbori za svoje mesto u nedeljnom finalu Dore 2024. i još uvek ima šanse da predstavlja Hrvatsku na Evroviziji.

Međutim, društvene mreže, naravno, gore. I prepune su fora na Lozarov nastup.

Nekoliko sati nakon kraja takmičenja, Saša Lozar se na Instagramu obratio svojim pratiocima i prokomentarisao to što je postao viralan.

- Slušajte, bolje biti viralan nego sterilan. Je*i ga. Shit happens. Vidimo se u finalu! Još je pritom februar, mačke će me razumeti - rekao je Lozar kroz smeh.

Podsetimo, u finale su prošli Pavel, Vinko Ćemeraš, Eugen, Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin, Stefany Žužić, Let 3 i Lana Madarić.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

27:40

Teya Dora intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track