"ZVAO ME JE NA VIDEO POZIV I TERAO DA GA GLEDAM KAKO IMA INTIMNE ODNOSE" Slavna lepotica optužila voditelja za UZNEMIRAVANJE
Foto: Cindy Barrymore / Shutterstock Editorial / Profimedia

EVO ŠTA JE PORUČIO

"ZVAO ME JE NA VIDEO POZIV I TERAO DA GA GLEDAM KAKO IMA INTIMNE ODNOSE" Slavna lepotica optužila voditelja za UZNEMIRAVANJE

Pop kultura -

Brendi Glenvil optužuje šefa Bravoa, voditelja Endija Koena da ju je seksualno uznemiravao, navodi se u oštrom pismu koje su njeni advokati poslali velikim medijskim kućama. Evo šta u tom pismu još piše.

Jedna od poznatih članica čuvenih "Pravih domaćica sa Beverli Hilsa", 51, tvrdi da joj je voditelj "Watch What Happens Live", 55, poslao video 2022. godine u kom je bio "očigledno pijan".

Endi Koen se u snimku navodno hvalio da želi da "spava sa još jednom Bravo zvezdom" misleći Brendi, prema pismu, i pozvao bivšu "domaćicu" da ga gleda kako se upušta u seksualni čin preko video poziva. Identitet rijaliti zvezde sa kojom je otac dvoje dece navodno želeo da se spoji u pismu nije otkriven. U pismu se navodi:

Endi Koen
foto: Profimedia

"Gospodin Koen je u to vreme bio šef gospođe Gnavil i imao je potpunu kontrolu nad njenom karijerom. Ovo je bila izuzetna zloupotreba moći zbog koje se gospođa Glanvil osećala zarobljeno i zgroženo. Nezamislivo je da gospodin Koen ostane na svom mestu uprkos ovakvom ponašanju i da se vraća u stara loša vremena Meta Lauera i NBC Newsa kada je profit imao prednost u odnosu na ljude".

Koen je u četvrtak progovorio o optužbi, pišući da je seksualna insinuacija bila u šali.

- Snimak pokazuje da se Kejt Čestejn i ja veoma jasno šalimo sa Brendi. To je bilo apsolutno mišljeno u šali, a Brendin odgovor je jasno saopštio da je umešana u šalu. Međutim, to je bilo potpuno neprikladno i izvinjavam se, napisao je voditelj na svom Tviteru.

Endi Koen
foto: Profimedia

Nije mnogo zvezda Bravoa javno govorilo protiv Koena, a čini se da niko nije istupio da ga optuži za seksualno uznemiravanje u prošlosti. Međutim, članica "Pravih domaćica Njujorka" Betani Frankel bila je na čelu "TV rijaliti obračuna" u Bravu i optužila svog bivšeg šefa za omalovažavanje i rasizam na društvenim mrežama. Članica "Pravih domaćica Atlante", Nene Liks, takođe je ranije tužila Bravo, tvrdeći da je diskriminisana zbog boje kože – ali je potom povukla tužbu.

Pismo advokata Brendi Glanvil dolazi nakon tužbe Kerolajn Manzo protiv Bravoa, u kojoj ona optužuje producentske kompanije povezane sa mrežom da je nisu zaštitile tokom navodnog incidenta seksualnog napada sa Glanvil. Zvezda "Prave domaćice Ultimate Girls Trip: Maroko" tvrdila je u pritužbi da ju je njena koleginica postavila na kauč, "nasilno stisnula" njene obraze, gurnula "jezik u Kerolajnina usta" i naskakivala na nju dok ju je, između ostalog i snimala.

Glanvil je u više navrata negirala optužbe protiv nje i tvrdila da je morala da se pridruži OnlyFans-u da bi se spasila od finansijske nevolje zbog posledica optužbi. Njeni advokati sada kritikuju Koena i vodeće medijske kompanije koje stoje iza franšize "Housewives", tvrdeći da su i oni bili umešani u seksualno nedolično ponašanje.

Osim autora "Dnevnika Endija Koena", advokati u pismu tvrde da NBC i Shed Media navodno "namerno pogrešno tumače interakciju" između Glanvil i izvršnog direktora produkcije po imenu Šon Leser.

"Gospodin Leser ima istoriju traženja i/ili upuštanja u seksualne odnose sa ženskim rijaliti zvezdama koje su u njegovoj nadležnosti. Gospođa Glanvil nije izuzetak. Gospodin Leser je uvek bio transparentan u vezi sa svojom privlačnošću prema gospođi Glanvil."

Predstavnici za Lesera, Shed Media i Warner Bros. nisu mogli odmah biti dostupni za komentar, dok su advokati Brendi Glanvil usmereni ka tome da ostvare svoj cilj i razotkriju šta se sve to dešavalo mežu učesnicama rijalitija i čelnicima medijskih kuća. Pozivaju sve koje imaju informacije ili žele da se pridruže tužbi, da ih kontaktiraju.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

01:02

Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track