RASKIDALI SU JAVNO, A ON JE FLERTOVAO SA DRUGIMA PRED NJENIM OČIMA: Evo kako je Kejt MUDRIM POTEZOM uspela da vrati Vilijama
Foto: Mario Pietrangeli / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

malo je falilo da ne završe zajedno

RASKIDALI SU JAVNO, A ON JE FLERTOVAO SA DRUGIMA PRED NJENIM OČIMA: Evo kako je Kejt MUDRIM POTEZOM uspela da vrati Vilijama

Pop kultura -

Kejt Midlton i princ Vilijam zajedno su od rane mladosti, praktično pola života. Iako je samo jedan od njihovih raskida postao javan, zapravo je bilo mnogo trenutaka kada je njihov odnos bio distanciran i kada je doveden u pitanje. Ovo su samo neka od otkrića koje je na svetlost dana još 2012. iznela spisateljica Peni Džunor u intimnoj biografiji princa Vilijama "Prince William: Born to be King".

Naime, problem je bio princ Vilijam - imao je istinsku brigu oko toga da li je moguće voleti samo jednu ženu. Posle svog burnog detinjstva, bio je možda i razumjivo oprezan kada je reč o ljubavnim vezama.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: The Telegraph-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"U svojim ranim godinama izgubio je mnogo ljudi sa kojima je bio blizak, počevši od iznenadnog nestanka njegove voljenje dadilje. Podsvesno, možda je bio oprezan da dozvoli sebi da postane previše vezan za Kejt Midlton, u slučaju da ga i ona napusti", piše ova autorka.

Kejt Midlton
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njihov raskid iz 2007, onaj koji se odigrao pred očima čitave britanske javnosti, inicirao je Vilijam, dok je Kejt bila u Londonu, a on je služio vojsku u konjici u Dorsetu. Jedva da su se viđali, jer i kada je imao slobodno dane odlučio bi da ide u noćne klubove sa svojim prijateljima, a ne da se vidi sa njom. Nije iznenađujuće da je dolazilo do sukoba.

Princ Vilijam
foto: AP

"Verovatno se osećao pomalo klaustrofobično, na kraju krajeva, bili su zajedno od svoje 20. godine i Kejt je oduvek želela više posvećenosti nego što je on bio spreman da pruži. Nisu ni svi njegovi prijatelji bili oduševljeni njom, neki su mislili da je previše razumna i ozbiljna, i da nije odobravala njegove divlje ludorije. U međuvremenu, Vilijam je bio previše svestan činjenice da nije imao nijednu drugu ozbiljnu vezu pre nego što je upoznao Kejt", navodi se u knjizi Peni Džunior.

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: Profimedia

Ono što ga je nateralo nazad u Kejtin zagrljaj jeste ljubomora. Iako je njegova devojka bila utučena, ona nije čamila kod kuće, već je iz noći u noć uživala u gradskim izlascima, hrabro noseći osmeh na licu i seksi haljine.

Kejt Midlton
foto: Printscreen

Ono što je za njega bilo prihvatljivo za nju nije, Vilijam je bio staromodan u svakom pogledu i shvatio je da ne može da podnese pomisao na nju sa drugim muškarcem. Ipak, prošlo je još tri i po godine pre nego što su se venčali. Za razliku od svog oca, koji se oženio Dajanom, a da nije nije dobro upoznao, Vilijam je čekao sve dok nije bio potpuno siguran da će brak trajati, zaključak je u biografiji princa od Velsa i prestolonaslednika britanskog trona.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track