SRPKINJE PADALE U NESVEST ZBOG FATALNOG EZELA Miljenika žena ZAVELA 13 godina mlađa, a evo kako DANAS izgleda slavan Turčin (FOTO)
Foto: Kurir Štampano

prezgodan

SRPKINJE PADALE U NESVEST ZBOG FATALNOG EZELA Miljenika žena ZAVELA 13 godina mlađa, a evo kako DANAS izgleda slavan Turčin (FOTO)

Pop kultura -

Kenan Imirzalioglu je jedan od najpoznatijih turskih glumaca. Nema koja žena ga se ne seća iz perioda kada je tumačio glavnu ulogu u seriji "Ezel", a i dan danas važi za neviđenu facu.

Kenan je svojevremeno proglašen i najboljim modelom na svetu, visok je 193 centimetra, a jednom prilikom je izjavio kako je njegov deda bio viši i korpulentniji od njega.

- Visoki su i moj brat i starija sestra, koja sa tetkom drži butik venčanica u Ankari, rekao je Kenan tada.

Poznat je po svojoj skromnosti, iako je doživeo vrtoglavi uspeh, upravo zahvaljujući Ezelu.

Ezel

Inače, serija je inspirisana romanom "Grof Monte Kristo" Aleksandra Dime, a donela je priču o Omeru Učaru, kome su bivši prijatelji smestili da ispašta zbog njihovih zločina i ode na doživotnu robiju. Dok je bio u zatvoru, on je proveo godine smišljajući kako da pobegne i osveti im se. Uspeo je da se nađe na slobodi i postao Ezel Barjaktar, uspešni biznismen koji je spreman da naplati 12 godina koje je proveo iza rešetaka.

Ezel

Ljubav i porodica

Znamo da je Kenan uvek bio miljenik žena, ali njegovo srce je osvojila prelepa Sinem. Oni su od maja 2016. godine u braku i imaju dve ćerke.

Njihova prva ćerka se zove Lalin, a drugu devojčicu su dobili pre dve godine, glumica je tad na pitanje novinara odgovorila da jedva čeka da ponovo postane mama.

Devojčica je dobila ime Lejla, iza koje se krije zanimljiva priča. Naime, smatra se da ovo ime potiče iz arapskog jezika, od reči „laylā“, a pretpostavlja se da je pozajmljeno iz poznate legende „Medžun i Lejla“ iz sedmog veka, koja je svojevrsni pandan priči o „Romeu i Juliji“. U prevodu ova reč znači "veče ili noć“, dok u prenesenom značenju označava „kći sjajne noći“, „zvezdu“, „onu koja osvetljava tamu".

Kenan i Sinem ludo su se zaljubili 2015. godine na zajedničkom snimanju serije. Ljubavni žar koji se rodio među njima bio je toliko jak da je glumica čak prekinula vezu s fudbalerom s kojim je tada bila u vezi.

Da su još uvek ludo zaljubljeni, svedoče brojne njihove fotografije, a Sinem je pre dve nedelje objavila i romantičan post povodom Dana zaljubljenih, napisavši tada: "Moja ljubav za ceo život".

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:31

JAČA OD SUDBINE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track