LEPOTI DRAGANE KOSJERINE SE SVI DIVE, A NE ZNAJU NJENU TEŠKU PRIČU: Mladost joj nije bila MED I MLEKO, a oca godinama nije videla
Foto: Printscreen RTS

preživela je teške trenutke

LEPOTI DRAGANE KOSJERINE SE SVI DIVE, A NE ZNAJU NJENU TEŠKU PRIČU: Mladost joj nije bila MED I MLEKO, a oca godinama nije videla

Pop kultura -

Već smo navikli da su u vreme održavanja Pesme za Evroviziju oči publike podjednako usmerene i na izvođače i na domaćine. Dragana Kosjerina zablistala je i ove godine, a njen izlazak na scenu iznova je stavio u fokus privatni život lepe voditeljke.

Nije tajna da je Dragana Kosjerina već nekoliko godina u srećnoj emotivnoj vezi. Njen izabranik je zgodni stomatolog Bojan Perduv, sa kojim se verila 2019.

Pesma za Evroviziju 24, Pesma za Evroviziju, Dragana Kosjerina, Slaven Došlo
foto: screenshot RTS

- Gde ima ljubavi i razumevanja bračni status je formalnost - kaže harizmatična voditeljka o tome zašto se Bojan i ona još nisu venčali.

Iako se stiče utisak da je u njenom dosadašnjem životu sve bilo “med i mleko”, to je daleko od istine. Dragana je rođena pre 37 godina u Sarajevu, odakle je izbegla početkom ratnih dešavanja.

U Beograd je došla kao petogodišnja devojčica, a taj period detinjstva pamti po nizu stresnih situacija.

Dragana Kosjerina
foto: Printskrin/Instagram

- Prva trauma bilo je izbeglištvo. Drugo, oca nisam videla četiri godine. Kada se naša porodica konačno sastala, kada smo videli da smo svi tu, živi i zdravi, trebalo je kreirati novi život.

Umesto da konačno zakorači u svetlu budućnost, usledila je nova trauma. Draganini roditelji su se razveli.

Dragana Kosjerina
foto: Printskrin/Instagram

- Ne želim da ovo zvuči patetično, ali u mom detinjstvu su se smenjivale ozbiljne turbulencije. Zbog toga sam vrlo brzo odrasla.

Negde sam pročitala da su na porodicu najviše usmerena deca iz rasturenih domova. To je istina. Ne prođe dan a da se sa mojima ne čujem telefonom, u međuvemenu razmenimo ko zna koliko poruka.

(Kurir.rs/Story.hr/A.G.)

Bonus video:

01:57

VODITELJKA I ADVOKAT U KLINČU ZBOG VAKCINACIJE, LEKAR POBESNEO! Da, gledam u vas jer je to stvar vaše struke! VRELO U EMISIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track