ALBANAC ZBOG BRESKVICE RAZVUKAO SRPSKU TROBOJKU: Srbima čestitao, a svom narodu poslao brutalnu poruku (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTS, Printscreen/TikTok

video

ALBANAC ZBOG BRESKVICE RAZVUKAO SRPSKU TROBOJKU: Srbima čestitao, a svom narodu poslao brutalnu poruku (VIDEO)

Pop kultura -

Pesma "Gnezdo orlovo", kojom će Anđela Ignjatović Breskvica večeras u finalu "Pesme za Evroviziju" pokušati da pobedi i postane predstavnica Srbije na Evroviziji u Malmeu izazvala je brojne reakcije.

Od kako je objavljena pesma, za koju Breskvica ističe da je "prava srpska" - misli na melodiju, tekst i ostale motive, pojedinci sa Balkana napali su je i optužili da je "pesma genocidna".

Breskvica
foto: Printscreen/RTS

Međutim, da pojedinci pa čak i iz Albanije s namerom optužuju Anđelu i to bez osnova, dokazao je upravo jedan Albanac na Tiktoku.

Popularni Beriša, snimio je video koji već broji milionske preglede, a posvetio ga upravo Breskvici. On je obučen u crvenu majicu sa velikim grbom Albanije stao ispred "srpske trobojke".

Tiktoker je raširio srpsku zastavu, čak je i pomazio, dok je obučen u majicu na kojoj je veliki grb dvoglavog orla. Iako za pojedine deluje kao provokacija, Beriša je za cilj imao nešto sasvim drugačije.

On je pružio podršku Anđeli i čestitao joj na pesmi.

- Svi smo pred Bogom isti. Da se svi volimo, niko nije parče zemlje odneo u grob - piše dok je sve vreme pokazivao rukama srce na srpsku zastavu.

Podsetimo, Anđela Ignjatović Breskvica večeras nastupa podr rednim brojem 3.

(Kurir.rs/Telegraf/A.G.)

Bonus video:

02:44

BRESKVICA JE UVEK IMALA PRAVE VREDNOSTI Pevačice izabrale pobednika Pesme za Evroviziju: Preslatka i prelepa ONA TREBA DA POBEDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track