U SVAKOM KUTKU IGRAČKE: Konstraktin dom je njena OAZA MIRA, umetnica ima POSEBNI ĆOŠAK za stvaranje pesama, evo kako to izgleda
Foto: Printscreen/RTS

otvorila vrata svog doma

U SVAKOM KUTKU IGRAČKE: Konstraktin dom je njena OAZA MIRA, umetnica ima POSEBNI ĆOŠAK za stvaranje pesama, evo kako to izgleda

Pop kultura -

Konstrakta koja važi za jednog od favorita ovogodišnje "Pesme za Evroviziju 2024", izvešće pod rednim broje 13 pesmu "Novo, bolje".

Konstrakta je ponovo sa performansom na "Beoviziji 2024" pobrala simpatije publike, a ranije je govorila koliko ima podršku porodice i kakva je majka.

- Moja deca sada ulaze u period puberteta. Vreme će pokazati šta sam uradila sa mojim pristupom. Oduvek ih posmatram i tretiram sa poštovanjem, uvažavam sve njihove potrebe - kazala nam je Konstrakta nedavno, pa dodala:

- Što se tiče postavljanja granica, tu sam jako tanka. Uvek idem na to da su oni sposobni da razumeju kada sa njima sedneš i objasniš im zašto je nešto okej, a nešto ne.

Konstrakta je navela primere iz porodičnog doma, koji joj se ne dopadaju.

- Ostane krevet da se raspremi pet dana, svuda su knjige, čarape, farmerke... Verujem da nismo jedini u toj situaciji sa tinejdžerima. Teško je izvesti psa, pa ga na kraju ja izvedem. Nisam tu nešto postigla, ali imam još neko vreme, valjda, da ih uteram u tu neku odgovornost prema njihovoj okolini - istakla je umetnica.

Konstrakta se 2009. udala za kolegu arhitektu Milana Đurića sa kojim ima dvoje dece - sina Nikolu i ćerku Lenu, a za njih kaže da su se navikli na maminu popularnost.

- Deca brzo prihvataju promene, tako da nije bio problem. U početku im je bilo smešno, a kasnije su prihvatili. Na kraju im je to bilo i korisno, jer su se malo osamostalili. Zato je sve ispalo kako treba, jer bi inače spalo da i dalje sve ja radim i po kući - rekla je jednom prilikom Konstrakta za "Tanjug".

(Kurir.rs/Blic/T.B.)

Bonus video:

00:29

Konstrakta mesi hleb

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track