PRINCA VILIJAMA PITALI KAKO MU JE ŽENA, POSLE RAZNIH TEORIJA: Njegova reakcija bila MUNJEVITA i svima je bilo jasno... (VIDEO)
Foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

neverovatno!

PRINCA VILIJAMA PITALI KAKO MU JE ŽENA, POSLE RAZNIH TEORIJA: Njegova reakcija bila MUNJEVITA i svima je bilo jasno... (VIDEO)

Pop kultura -

Princ Vilijam pojavio se prošlog petka na proslavi Dana Svetog Dejvida u Velsu.

Dok je ulazio u stadion The Racecourse Ground, pitali su ga o zdravstvenom stanju njegove supruge Kejt Midlton. Usledila je njegova reakcija koja će pokrenuti brojne komentare.

Kejt Midlton
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Princeza od Velsa je skoro mesec dana vodeća tema svetske javnosti, kako zbog misteriozne operacije abdomena koju je imala 16. januara u Londonu, tako i zbog oporavka koji se odvija u velikoj meri pod velom tajne što intrigira ljude iako je princeza od Velsa tražila da podaci o njenom zdravlju ostanu privatni.

Dok je princ Vilijam prilazio stadionu, navijač ga je pitao: "Mogu li da dobijem selfi, molim vas?". Odgovorio je: "Mogu li da pozdravim ekipu? Vratiću se".

Na to pitanje je odgovorio,a onda je usledilo još jedno: "Vilijame, kako je Ketrin?". Odgovora nije bilo. Princ od Velsa je sagnuo glavu i nastavio dalje. Čak se može steći utisak da je želeo da izgleda kao da ne čuje pitanje.

Možda je smatrao da nije ni mesto ni vreme da o tome priča. Ipak, tokom ranijih angažmana u javnosti, govorio je o supruzi Kejt Midlton kao nedavno u sinagogi u Londonu, iako se tada radilo o direktnijim susretima.

Kejt Midlton
foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Ostaje na snazi u najvećoj meri da Kensingtonska palata daje informacije o princezi kao što je i saopšteno ubrzo nakon operacije. Nedavno su se predstavnici Kejt oglasili za Page six ističući da nema opravdanja za razne teorije zavere kao i da je princeza, koja se oporavlaj u Vindzoru, dobro.

Kejt je trenutno pod nadzorom kraljevskih lekara i koristi naknadnu negu londonske klinike, sa posvećenim fizioterapeutima koji su joj pri ruci sa personalizovanim planom i video pregledom od kuće, sa medicinskom sestrom kao podrškom.

Očekuje se da će se dužnostima vratiiti nakon Uskrsa što će zavisiti od saveta lekara.

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

00:45

Srpska snajka iz Austrije udala se u narodnoj nošnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track