"TO JE BAŠ LOŠA PRIČA..." Oglasio se finalista Pesme za Evroviziju 2024 i BRESKVICI javno poslao ovu poruku, sad je sve jasno!
Foto: Printscreen/RTS

da li je moguće?!

"TO JE BAŠ LOŠA PRIČA..." Oglasio se finalista Pesme za Evroviziju 2024 i BRESKVICI javno poslao ovu poruku, sad je sve jasno!

Pop kultura -

Pevačica Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica u subotu je na "Pesmi za Evroviziju" odnela drugo mesto, dok je pobedila Teya Dora sa pesmom "Ramonda".

Da pobedi Teya Dora odlučio je stručni žiri koji joj je dao više glasova nego Anđeli Ignjatović Breskvici, koja je dobila najveće simpatije publike.

Breskvica, Marko Mandić
foto: Printscreen/Instagram

Povodom nastupa i plasmana Anđele Ignjatović Breskvice oglasile su se brojne njene kolege i čestitale joj na plasmanu, a takođe se oglasio i jedan od finalista Beovizije, Marko Mandić, koji joj je javno uputio poruku podrške.

Čestitke još jednoj legendi na milion i jednoj stvari kroz koju je prošla u ovom luna parku i lagano pobedila. Nažalost, ovaj PZE bi bio bar 40 odsto manje ispraćen da ona nije sela na taj rolerkoster, što je baš loša priča. Bravo care, želim ti sve najjače moguće od srca - napisao je Marko.

(Kurir.rs/Blic/T.J.)

Bonus video:

02:15

NIKAD NIJE BILO VIŠE PODELA ZBOG PESME ZA EVROVIZIJU Zelembaba: Breskvica se ne bi obrukala u Švedskoj, ali Teya Dora je SVET!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track