GORAN BOGDAN STAVIO CRVENI KARMIN PA ČESTITAO ŽENAMA 8. MART Urnebesna objava sve oduševila: "Tako to rade pravi muškarci"
Foto: Instagram/bogdangoranbogdan

SVE NASMEJAO

GORAN BOGDAN STAVIO CRVENI KARMIN PA ČESTITAO ŽENAMA 8. MART Urnebesna objava sve oduševila: "Tako to rade pravi muškarci"

Pop kultura -

Poznati glumac Goran Bogdan čestitao je na Instagramu ženama 8. mart na originalan način.

Goran Bogdan, koji važi za jednog od najuspešnijih glumaca u regionu, veoma je aktivan na Instagramu i svaka njegova objava privuče veliku pažnju, a najnovija slika je posebno oduševila žene i ujedno ih i slatko nasmejala.

Glumac je jutros čestitao 8. mart ženama na vrlo originalan način. On je pozirao nasmejan u bademantilu, a imao je i crveni ruž.

"Sretan nam 8. mart. Trebaće nam…", stoji u opisu fotografije.

Firefly, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković
foto: Damir Dervišagić

„Najduhovitija čestitka koju sam videla, hvala“, „Bravo“, "Jao predivan si", "Tako to rade pravi muškarci"... samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod fotke.

Inače, Goran Bogdan uživa u vezi sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković. Oni su se upoznali na snimanju serije „Senke nad Balkanom“, a zatim su zajedno glumili u seriji „Područje bez signala“.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

02:48

PETAK 13. IPAK DONOSI NESREĆU?! Problem NIJE u onome što većina ljudi vezuje za ovaj praznik EVO ODAKLE VREBA PRAVA OPASNOST!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track