"ŽELIM DA SE IZVINIM ZBOG KONFUZIJE" Oglasila se Kejt Midlton nakon HISTERIJE OKO FOTKE koju je objavila palata posle operacije
Foto: Mario Pietrangeli / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

evo šta je poručila

"ŽELIM DA SE IZVINIM ZBOG KONFUZIJE" Oglasila se Kejt Midlton nakon HISTERIJE OKO FOTKE koju je objavila palata posle operacije

Pop kultura -

Kejt Midlton, princeza od Velsa, oglasila se po prvi put nakon što je u javnost objavljena očigledno montirana fotografije nje i njene dece.

Kejt Midlton
foto: Prince of Wales/Kensington Palac / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji slave imali srećan Dan majki - poručila je Kejt Midlton.

U čemu je problem

Kensigtonska palata suočava se sa gomilom kritika, ali i ogromnim pritiskom da otkriju istinu koja stoji iza povlačenja Kejt Midlton, nakon što je povodomm Dana majki objavljena fotografija na kojoj ona pozira sa svoje troje dece, prinčevima Džordžom i Luijem i princezom Šarlot.

Veliki deo javnosti tvrdi da je nova fotografija Kejt Midlton i dece montirana ili da je delo veštačke inteligencije zbog brojnih greški na istoj.

Oštro oko

Kejt Midlton
foto: Printscreen

Pažljivi posmatrači primetili su niz nelogičnosti na slici, pre svega Kejt ne nosi venčani prsten, od kog se nikada ne odvaja, jedna ruka joj je potpuno mutna, i kosa joj izgleda "zamućeno", a rajsferšlus na njenoj jakni je pogrešno postavljen. Takođe, kada se fotografija zumira, jasno se vidi da nedostaje delić na rukavu džempera princeze Šarlot, a korisnici društvenih mreža tvrde da postoji problem i sa uglom u kom joj stoji suknja, te sa potpeticom desne čizme. Tu nije kraj propustima, posmatrači ističu i da jedan od Luijevih prstiju izgleda kraće od ostalih, te da ukršta prste u čudnoj pozi, a sumnjive su im i njegove pantalone.

Kejt Midlton
foto: Prince of Wales/Kensington Palac / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Printscreen/Profimedia

Foto agencija Profimedia, s druge strane, nije povukla pomenutu fotografiju iz ponude. Ona je i dalje u njihovom katalogu uz ogradu da je poreklo fotografije upitno, te da su je agencije poput Rojtersa i AP povukle. Dalje navode da postoji mogućnost da je Palata izmanipulisala fotografijom, te da postoji mogućnost da je u pitanju fotomontaža.

(Kurir.rs/Nova.rs/I.M)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track