ISPLIVALI ŠOK NAVODI O VILIJAMOVOJ PRELJUBI SA BOGATOM MARKIZOM: Otkrivene PIKANTERIJE iz ljubavnog trougla, sledi VELIKI HAOS
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

glavna tema svetske javnosti

ISPLIVALI ŠOK NAVODI O VILIJAMOVOJ PRELJUBI SA BOGATOM MARKIZOM: Otkrivene PIKANTERIJE iz ljubavnog trougla, sledi VELIKI HAOS

Pop kultura -

Danima je glavna tema svetske javnosti sudbina Kejt Midlton, a jedno od gorućih pitanja - zašto Bakingemska palata uporno pokušava da lažnim i fotošopiranim fotografijama predstavi da je sve sa njom u redu? Nespretnim postupcima britanskih monarha otvorena je Pandorina kutija iz koje je izašla i navodna afera princa Vilijama i bogate markize Ledi Rouz Hanberi. Sada je u javnost isplivao i, kako svestki mediji prenose, navodni sukob između Vilijama i Kejt nakon što je ona čula za glasine o neverstvu.

Rouz Hanburi
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prvi put su se glasine o aferi princa od Velsa i markize od Čolmondelija proširile 2019. godine, a spekulisalo se da se viđaju još od 2014. Priče su išle toliko daleko da su postojale insinuacije da Vilijam i Sara Rouz Čolmondeli imaju i dete. Pojedini se pitaju da li je to jedan od razloga iznenadnog 'nestanka' Kejt Midlton, priča se i o potencijalnom razvodu, ali i dalje sve ostaje samo na glasinama, za koje se svi nadaju da će uskoro biti ili potvrđene ili opovrgnute, a da će stići i odgovor šta se zapravo desilo sa princezom od Velsa.

Sara Rouz Henberi, Sara Rouz Čolmondeli, Princ Vilijam, Rouz Henberi, Kejt Midlton
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Prema tabloidima, afera između princa i markize, koja je višegodišnji porodični prijatelj, počela je pre pet godina, kada se Kejt, prema pisanju medija, i suočila sa Vilijamom zbog toga optuživši ga navodno za prevaru, na šta se on "nasmejao" i optužbe odbacio.

Komičar i voditelj Stiven Kolbert je to iskoristio u svojoj poslednjoj emsisiji "The Late Show" i ponovo privukao pažnju javnosti na mogući sukob princeze i princa od Velsa nakon 'razotkrivanja afere'.

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Haha je uvek dobar izgovor kad varaš"

"Haha, uvek dobar odgovor kada te žena optuži da je varaš. Haha, zamisli da imam aferu, pa to je presmešno", karikirao je Kolbert navodni razgovor Kejt Midlton i Vilijama, a onda se dodatno našalio.

"Podseća me na šalu - kuc-kuc, ko je tu, o, to je moj vanbračni sin. Ra**io sam svoju ljubavnicu", ironično je ispričao pozanti komičar i dodao da "njegovo srce ipak ide kod Kejt".

Sara Rouz Henberi
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ono o čemu se takođe mnogo piše i polemiše jeste i potencijalni pokušaji advokatskih predstavnika princa Vilijama da zataška priče o aferi i zaštiti markizu od Čolmondelija, pa su podelili dve verzije istog teksta koji je objavio Gardijan - jedna u kojoj se pominje ime Sare Rouz Hanberi, druga u kojoj postoje navodi o aferi, ali bez navođenja njenog imena.

Sara Rouz Henberi
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ko je Sara Rouz Čolmondeli?

Sara Rouz Čolmondeli (39) bivša je manekenka i nekada radila u PR timu konzervativnog poslanika Majkla Gouva kao istraživač, ali sada svoje 'poslovno vreme' koristi za vođenje imanja svog muža, Dejvida Roksevidža, 7. markiza od Čolmondelija, sa kojim ima troje dece.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track