DOK JE KEJT U ŽARIŠTU SVETSKOG SKANDALA, VILIJAM JAVNO POKAZAO DA GA NIŠTA NE DOTIČE: Ono što je uradio sa Harijem je TEK BRUKA
Foto: Frank Augstein / AFP / Profimedia

NASTAVIO NORMALNO DA FUNKCIONIŠE

DOK JE KEJT U ŽARIŠTU SVETSKOG SKANDALA, VILIJAM JAVNO POKAZAO DA GA NIŠTA NE DOTIČE: Ono što je uradio sa Harijem je TEK BRUKA

Pop kultura -

Princ Viljam pojavio se večeras na ceremoniji organizovanoj u znak sećanja na pokojnu princezu Dajanu. Princ Hari uključiće se na događaj u Londonu putem video- poruke, ali će se to desiti nakon što princ od Velsa bude napustio svečanost. Večerašnje dešavanje je jooš jedan dokaz da je odnos bražće izuzetno problematičan. U toku je skandal u čijem žarištu je Kejt Mildton koja je na stubu srama zbog objave montirane slike za Dan majki pre nekoliko dana, ali je mnogi i brane od kritika.

Kejt Midlton
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, Prince of Wales/Kensington Palac / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, CF / Thunder Press / Profimedi, Shutterstock

U Muzeju nauka oragnizuje se večeras dodela Diana Legacy nagrada. Princ Vilijam održaće govor na ovom događaju, povodom 25 godina postojanja ove ustanove. Iako se braća neće sresti ni virtuelno, biće to jedno od retkih javnih okupljanja da će obojica imati određene uloge, piše Daily mail koji i objavljuje slike Vilijama sa svečanosti.

princ Vilijam
foto: Arthur Edwards / AFP / Profimedia

To dolazi nakon tvrdnji kraljevskih stručnjaka da bi princeza Dajana insistirala da njeni sinovi ostave svađu po strani kako bi dodelili nagrade koje nose njeno ime.

Princ Hari, kraljevska porodica, Princeza Dajana, Princ Vilijam, Princ Carls
foto: Profimedia

Nagrade su ustanovljene 2017. kako bi se time slavio njen život. Bilo je to 20 godina nakon njene smrti. Lejdi Di je stradala 31. avgusta 1997. u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Večerašnju dodelu vodiće Sel Spelman, gost je i tekstopisac Pol Voker.

Afera Kejt Midlton

Skandal za skandalom, afera za aferom, novi detalji isplivavaju na površinu, priča o Kejt Midlton iz dana u dan postaje sve kontroverznija. Koliko juče, činilo se skoro pa nemogućim da će se komentarisati da je princ Vilijam izdao Kejt Midlton, i da je Palata sebično prepustila da ona preuzme odgovornost za fijasko sa slikom za Dan majki, čemu je i sam princ od Velsa doprineo. Tu je i najskandaloznija teorija zavere da je princeza od Velsa navodno varala supruga sa Tomasom Kingstonom, članom kraljevske porodice. Stariji sin Čarlsa i Dajane pojavio se danas su javnosti, i na važnom događaju pomenuo suprugu.

Kejt Midlton, Tomas Kingston
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, Catherine Princess of Wales

Vilijam otvorio je danas dobrotvornu ustanovu za mlade u zapadnom Londonu. Ukrašavao je kolače sa decom pa poručio: "Moja žena ima umetničke sklonosti, čak su i moja deca više sposobna za umetnost nego ja (misleći na njegove sposobnosti danas i umeće Šarlot, Džordža i Luja na ranom uzrastu)", prenosi Daily mail.

Vilijam se šalio i da mu nedostaje kreativnosti, a mališanima je poručio: "Volim prskalice pa ću ih staviti što više".

princ Vilijam
foto: Toby Melville-REUTERS/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ od Velsa bio je danas nasmejan na događaju u organizaciji humanitarne ustanove, pričao je i o tome da deca treba da provode manje vremena za mobilnim telefonima pa napomenuo da su i odrasli krivi za to. Spremao je kolače, igrao košarku sa decom i nastavio na taj način sa javnim angažmanima koje obavlja nedeljama unazad sa retkim pauzama. Vilijam je želeo da ostavi utisak da je sve u redu i nije komentarisao brojne teorije koje prate dvor i Kejt Midlton. Uostalom, drugačije se u ovom momentu i nije očekivalo.

princ Vilijam
foto: Belinda Jiao-REUTERS/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsećanja radi, Kejt Midlton je operisana 16. januara u Londonu zbog problema sa abdomenom, očekuje se da će početi sa dužnostima do ili nakon Uskrsa.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track