OD DAJANINOG MEZIMCA DO KAMILINOG ZAŠTITNIKA: Princu Vilijamu ne mogu da OPROSTE bliskost sa kraljicom, spominje se i IZDAJA?!
Foto: Henry Nicholls-AFP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

napali ga

OD DAJANINOG MEZIMCA DO KAMILINOG ZAŠTITNIKA: Princu Vilijamu ne mogu da OPROSTE bliskost sa kraljicom, spominje se i IZDAJA?!

Pop kultura -

Društvenim mrežama kolaju brojne teorije zavere o britanskoj porodici koja je u centru pažnje javnosti nakon skandala sa fotošopiranim slikama Kejt Midlton sa decom. Nakon princeze od Velsa sad se na udaru našao i sam princ Vilijam koga pojedini obožavaoci princeze Dajane optužuju da je "izdao" majku.

Objava na X mreži

Društvenim mrežama širi se objava Nine koja je oštre reči uputila princu Vilijamu preko mreže X (nekadašnjeg tvitera). Ona je optužila britanskog prestolonaslednika da je izdao sećanje sa svoju majku princezu Dajanu i od njenog mezimca postao zaštitnik Kamile.

- Vilijam je od Dajaninig sina postao Vilijam Parker Bouls. Izgubio je ljubav i obožavanje koje je imao kao Dajanin sin. Zar je zaista mislio da će ga, bez obzira šta kaže ili uradi, uvek štiti to što je Dajanin sin. Činjenica da se nikada nije zalagao za nju, jedva da joj je odao počast, uvek je podržavao Čarlsa i Kamilu - piše između ostalog u objavi.

Pominje se kako je podržavao Kamilu da postane kraljica i stao uz nju čak i kad je blatila sećanje na njegovu majku.

- Nikad nije priznao šta je ona sve prošla zbog Čarls i Kamile u kraljevskoj porodici. Izgubio ju je. Ne samo kada je Dajana umrla, već i posle. Izgubio je vezu sa njom, njenim radom, nasleđem, dobrotvornim radom i ko je ona bila. Nije uspeo da razume njen uticaj i kako se svaka nova generacija povezuje sa Dajanom. Vilijame, mnogo si se petljao! - zaključeno je u objavi.

Usledile su brojne reakcije na ovu objavu:

- Slažem se sa vama. Vilijam je možda odrastao, ali u kalupu koji je oblikovao njegov otac. Kalup koji je možda slomila Dajana, koju mnogi još uvek smatraju poslednjom nadom kraljevske porodice. Čarls predstavlja sve što nije u redu u Monarhiji i možda je odgovoran za njenu propast.

princ Vilijam
foto: Frank Augstein / AFP / Profimedia

- Vilijam je odrastao. Žao mi je što Hari, tvoj idol, nije. Vilijam je znao Dajanu da ima mane i dok je bila živa; nije ih krila od njega kao što je to činila sa Harijem, svojom bebom. Kao odrasla osoba, sada može bolje da razume propuste svih postupaka u svom detinjstvu.

Usledio je odgvor na ovu reakciju:

- U stvari, Vilijam nikada nije odrastao. Uverljivo se sakrio iza Čarlsa i Kamile dok je Hari bačen vukovima. Vilijam ništa nije naučio iz prošlosti. Za sve je okrivio Dajanu i nije uspeo da shvati kako je i njegova porodica kriva za ono što se dogodilo. Kao rezultat toga, postao je gori od svog oca i sada se vidi da je hladna osoba. Hari je zapravo odrastao. On razume kroz šta je prošla njegova majka. Njenu bol. Zašto je uradila to što je uradila. Prigrlio je njeno sećanje i nasleđe. Učio je iz prošlosti i preduzeo akcije da ima bolju budućnost za sebe i svoju porodicu - dodala je Nina potpisnica objave koja se širi društvenim mrežama.

(Kurir.rs/Republika/T.B.)

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track